GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σε μαύρο χάλι εχθές το πρωί, το πεζοδρόμιο της Καπνεργατών

Σε κάκιστη κατάσταση, από άποψη καθαριότητας, ήταν εχθές το πρωί το πεζοδρόμιο στην οδό Καπνεργατών καθώς εδώ και μέρες ο δυνατός αέρα...


Σε κάκιστη κατάσταση, από άποψη καθαριότητας, ήταν εχθές το πρωί το πεζοδρόμιο στην οδό Καπνεργατών καθώς εδώ και μέρες ο δυνατός αέρας έριξε τα φύλλα από τα δέντρα με αποτέλεσμα αυτά να καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος του πεζοδρομίου, όπου μαζί με την ύπαρξη σκουπιδιών συνέθεταν εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.

Σεβόμασταν και σεβόμαστε πάντα τους κόπους των ανθρώπων της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Ξάνθης, όμως θα πρέπει τόσο οι αρμόδιοι προϊστάμενοι όσο και ο πολιτικός προϊστάμενος Χασάν Ογλού Φερτούν, να αντιληφθούν πως αυτές οι εικόνες μόνο ντροπή μπορούν να προκαλέσουν για την Ξάνθη και τίποτε άλλο.

Ευχής έργον είναι οι αυτοδιοικητικοί που αναλαμβάνουν θέσεις, καρέκλες και αξιώματα να κυκλοφορούν πιο συχνά μέσα στην πόλη της Ξάνθης, για να εντοπίζουν αυτού του είδους τα προβλήματα επιλύοντάς τα άμεσα και χωρίς να είμαστε αναγκασμένοι εμείς να παρουσιάζουμε αυτήν την άσχημη εικόνα για την Ξάνθη.

Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως τα φύλλα το απόγευμα της ίδιας ημέρας δεν υπήρχαν.