GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης βράβευσε του αθλητές του ΟΕΓΑ

Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά από τα αγωνιστικά τμήματα του Ο.Ε.Γ.Α που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ”LYOBTSO SOLASKI” ...


Το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018, τα παιδιά από τα αγωνιστικά τμήματα του Ο.Ε.Γ.Α που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά ”LYOBTSO SOLASKI” στις 24 – 25 Νοεμβρίου, στο BLAGOEVGRAND της Βουλγαρίας, επισκέφτηκαν, κατόπιν πρόσκλησης του ,τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης.

Ο κύριος Λαμπάκης τα βράβευσε για τις σημαντικές τους επιτυχίες με αναμνηστική πλακέτα και αναμνηστικά διπλώματα. Απένειμε τα εύσημα στα παιδιά και στους γονείς για τις τεράστιες προσπάθειες που κάνουν και για τις επιτυχίες που φέρνουν στην πόλη μας.
Υποσχέθηκε για ακόμη μια φορά λύσεις στο μακροχρόνιο πλέον πρόβλημα της στέγασης του αθλήματος της ενόργανης γυμναστικής, που και ο ίδιος αποκάλεσε ευγενές άθλημα και παραδέχτηκε ότι οι υπάρχουσες υποδομές αδικούν τον σύλλογο.

Ως Διοίκηση του Ο.Ε.Γ.Α. αποφασίσαμε να απέχουμε από την συγκεκριμένη εκδήλωση ως ένδειξη διαμαρτυρίας και να μην επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί ο σύλλογος για προεκλογική χρήση.

Τα παιδιά πρέπει να μείνουν μακριά από τέτοιες λογικές. Τίμησαν τον Δήμαρχο με την επίσκεψη τους μαζί με τους γονείς. Απόλαυσαν την τιμητική βράβευση που δικαιούνται και κανείς δεν μπορεί να τους την στερήσει. Αλλά έως εκεί.

Πέρασαν πολλά χρόνια με υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, χωρίς συγκεκριμένη πολιτική για τον Αθλητισμό, χωρίς στόχους και προτεραιότητες. Δεν έχουμε διάθεση, ελάχιστους μήνες πριν τις εκλογές, να εγκλωβιστουμε πάλι σε δικαιολογίες και σε αβάσιμες προβλέψεις. Η ενόργανη γυμναστική δεν είναι άθλημα δεύτερης προτεραιότητας. Αναμένουμε πλέον πράξεις και έργα.

Ο αθλητισμός δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο προεκλογικής εκμετάλλευσης.
Τα παιδιά με την υποστήριξη των γονέων τους, μας προσφέρουν τακτικότατα συγκινήσεις που μας κάνουν υπερήφανους. Και τι ζητούν ως επιβράβευση; Το αυτονόητο.
Ένα κατάλληλο περιβάλλον για να γυμνάζονται και κάποιες σωστές υποδομές για να επενδύσουν τον εαυτό τους και τα όνειρα τους σε αυτό που αγαπούν. Για να προβάλλουν τον Δήμο μας σε όλο τον κόσμο.

Έχουμε τεράστια ευθύνη απέναντι τους. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει μεγάλες προοπτικές για να γίνει Φάρος του Αθλητισμού Πανελλαδικά. Αυτό όμως δεν επιτυγχάνεται ούτε με μαγικό ραβδάκι, ούτε με θεωρίες, ούτε με εμπόριο ελπίδας.
“Συν Αθηνά και χείρα κίνει”! Αν δεν το συνειδητοποιήσει αυτό η Δημοτική Αρχή τότε ο Αθλητισμός στον Δήμο θα αρχίσει να μαραζώνει και οι ένδοξες στιγμές θα εμφανίζονται σπανιότερα και σύντομα θα αφανιστούν.

Η δίψα, η αγάπη, η αφοσίωση και τα ταλέντα υπάρχουν. Ας βοηθήσουμε όλοι να ενισχυθούν και να τα αξιοποιηθούν.

Ο Αθλητισμός είναι Πολιτισμός και ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αξίζει και πρέπει να πρωτοστατεί παντού.




Υπεύθυνος τύπου Ο.Ε.Γ.Α. Νεκτάριος Κελεσίδης