GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με τέσσερα θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχ...


Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 6 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του Πρακτικού Ι ανάδειξης προσωρινού αναδόχου του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ» (εισηγητής: Δήμαρχος).
  2. Έγκριση του πρακτικού Νο 1 με αριθ. 14455/22-11-2018 ηλεκτρονικής αποσφράγισης και αξιολόγησης τεχνικών προσφορών της επιτροπής διαγωνισμού και β) του πρακτικού Νο 2 με αριθ. 14843/30-11-2018 ηλεκτρονικής αποσφράγισης οικονομικών προσφορών και ανάδειξης του προσωρινού μειοδότη της επιτροπής διαγωνισμού, της προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια φορτωτή και γεωργικού ελκυστήρα του Δήμου Αβδήρων» (εισηγητής: Τζιάτζης Άρης, Ηλεκτρολόγος Μηχανολόγος).
  3. Έλεγχος υποβληθέντων δικαιολογητικών – κατάρτιση κατάστασης άπορου δημότη και κατοίκου του Δήμου προκειμένου να τύχει οικονομικής ενίσχυσης λόγω ένδειας (εισηγητής: Δήμαρχος).
  4. Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Δήμαρχος).