GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 53χρονο για απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Χρυσούπολη Καβάλας

Συνελήφθη στις (2-12-2018) το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομί...


Συνελήφθη στις (2-12-2018) το βράδυ, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αναλυτικότερα, στις (2-12-2018)  το βράδυ, στη Ζαρκαδιά Καβάλας, ο 53χρονος αποχώρησε από κατάστημα (καφενείο), μετά από λογομαχία και συμπλοκή με θαμώνες, ενώ στη συνέχεια, κατά την επιστροφή του, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς την πρόσοψη του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις θαμώνες, ημεδαποί, ηλικίας 32, 59 και 79 ετών.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύονται.

Από την κατοχή του δράστη και το χώρο του συμβάντος κατασχέθηκαν 1 κυνηγετική καραμπίνα, 15 κυνηγετικά φυσίγγια και 4 κάλυκες.

Ο 53χρονος, ο οποίος προσήλθε αυτοβούλως και συνελήφθη, οδηγήθηκε στoν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.