GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ένα νέο σύγχρονο κατάστημα κρεάτων - αλλαντικών & τυροκομικών «Τό ΕΛΛΗΝΙΚόΝ» εγκαινιάσθηκε στην Ξάνθη επί της οδού Γεωργίου Κονδύλη 32!

Την περασμένη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το μεσημέρι στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός σύγχρονου καταστήματος κρεάτων-αλλαντι...


Την περασμένη Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το μεσημέρι στην Ξάνθη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός σύγχρονου καταστήματος κρεάτων-αλλαντικών και τυροκομικών στην οδό Γεωργίου Κονδύλη 32. Ιδιοκτήτης του νέου αυτού εγχειρήματος ο ξανθιώτης επιχειρηματίας και φίλαθλος του ποδοσφαίρου Δημήτρης Αγγελίδης.

Στο κατάστημα μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα, ελληνικά προϊόντα όλης της αρεσκείας σας, και κυρίως ποιοτικά. Τα εγκαίνια τίμησαν άνθρωποι της πολιτικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης, παράγοντες του ποδοσφαίρου, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και πλήθος κόσμου.

Ο ιδιοκτήτης κ. Αγγελίδης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους παρευρισκομένους που τίμησαν με την παρουσία τους το νέο του εγχείρημα και στάθηκε στην προσπάθεια όλων των εργαζομένων για να στηθεί ένα τέτοιο σύγχρονο κατάστημα στην καρδιά της πόλης. 1997 Επιλεγμένα-Ελληνικά-Προϊόντα «Το ΕΛΛΗΝΙΚόΝ»