GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στην Κομοτηνή ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για διάλογο με τους πολίτες για τη μεταναστευτική πολιτική

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, με την υποστήριξη ...


Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής, διοργανώνουν την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στο ξενοδοχείο Chris & Eve (3ο χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης) Διάλογο Πολιτών με τον Ευρωπαίο Επίτροπο για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο, με θέμα «Μεταναστευτική Πολιτική και Πολιτική Ασφαλείας: Ευρωπαϊκές λύσεις σήμερα, καλύτερη Ευρώπη στο μέλλον!».

Στο διάλογο μπορεί να συμμετέχει κάθε πολίτης που το επιθυμεί. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν απαραίτητα τη συμμετοχή τους έως 26/11/2018 στο σύνδεσμο http://bit.do/citizens-dialogue-komotini-2018.

Για τη διευκόλυνση όσων δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους προβλέπεται δωρεάν μεταφορά στο χώρο της διοργάνωσης από το κέντρο της Κομοτηνής καθώς και από Αλεξανδρούπολη και Ξάνθη.