GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


“Το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θα δώσει ούτε θα αρνηθεί χρίσματα σε υποψηφίους”

Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε την περιοδεία του στην ΑΜΘ, ο επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων,...

Από την Αλεξανδρούπολη ξεκίνησε την περιοδεία του στην ΑΜΘ, ο επικεφαλής της Επιτροπής Αυτοδιοίκησης του κόμματος και δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Σκοπός της περιοδείας, να μιλήσει σε συγκεντρώσεις για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, και να συναντήσει τοπικά στελέχη ενόψει φυσικά των τοπικών Αυτοδιοικητικών εκλογών .

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε, ξεκίνησε εκφράζοντας τη χαρά του που βρίσκεται για ακόμα μια φορά στην περιοχή.

Τώρα όσον αφορά στα προεκλογικά σενάρια και στις υποψηφιότητες, τόνισε πως, το ΚΙΝΑΛ δε θα δώσει αλλά και δε θα αρνηθεί κανένα χρίσμα σε υποψηφίους.

” Είναι καθήκον μας να έχουμε άποψη για τις υποψηφιότητες και τα κοινά.
Εμείς εκφράζουμε μόνο στήριξη και όχι χρίσμα” επεσήμανε.

Στα του Δήμου της Αλεξανδρούπολης, εξήγησε πως “υπάρχει μία απόφαση με ευρύτατη πλειοψηφία, της Νομαρχιακής Επιτροπης υπέρ του Κυρίου Ζαμπούκη. Αυτό δε σημαίνει Αυτό δε σημαίνει όμως πως η απόφαση αυτή είναι επίσημα τελειωμένη.

Φυσικά θα περάσει ως εισήγηση από την επιτροπή υποψηφιοτήτων η οποία θα εξετάσει αυτή τηνυποψηφιότητα γιατί αυτήν προτείνει η Νομαρχιακή Επιτροπή και θα λάβει φυσικά σοβαρότατα υπόψη της την ευρύτερη πλειοψηφία, η οποία στηρίζει αυτή την υποψηφιότητα.

Αλλά ακόμα επίσημη απόφαση δεν υπάρχει.” Τέλος εξέφρασε την πεποίθησή του πως το ΚΙΝΑΛ, θα δοατηρήσει τις Περιφέρειες του, και μάλιστα πως θα τις αυξήσει.

“Το ΚΙΝΑΛ έχει μία πολύ μεγάλη παράδοση στην τοπική αυτοδιοίκηση η οποία ξεκινάει από το ΠΑΣΟΚ. Αυτή τη στιγμή το ΚΙΝΑΛ έχει Δημάρχους σε περισσότερους από το 1/3 της Επικράτειας. Δεν είανι τυχαίο αυτό”, κατέληξε.