GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αναγκαία η αναβάθμιση του ΕΚΑΒ και ο ρόλος του διασώστη”

Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Χρήστο Αγγελίδη.


Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του ΕΚΑΒ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Χρήστο Αγγελίδη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας της Ομοσπονδίας και των συναντήσεων που πραγματοποιεί με σκοπό να συναντηθεί με τους εργαζομένους και να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο.και το ποιες είναι οι απαραίτητες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την επίλυση τους.

Προβλήματα όπως η τροποποίηση του Κανονισμού του ΕΚΑΒ ωε φορέας υποδοχής, η οποία έπρεπε να γίνει πριν από δύο χρόνια, ωστόσο ακόμα δεν έγινε.

‘Έχουμε ένα οργανισμό από το 1989. Πρέπει να μπει η ειδικότητα του διασώστη μέσα στον νέο κανονισμό και να υπάρξει το νέο καθηκοντολόγιο, κάτι που ορίζεται με Προεδρικό Διάταγμα.

Ελπίζω με τη νέα Διοίκηση θα βρεθεί μια κοινή συνισταμένη, και να προχωρήσουμε για την αναβάθμιση του ΕΚΑΒ και το ρόλο του διασώστη ούτως ώστε ο πολίτης να έχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση στην προνοσοκομειακή φροντίδα, και μία γρήγορη εξυπηρέτηση ως προς την επανεξέτασή του στο Νοσοκομείο και το εξιτήριο” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Αγγελίδης.