GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



8 τρόποι για να χουχουλιάσεις στο σπίτι μια κρύα ημέρα!

Αυτές τις μέρες θα έχεις προσέξει πώς τo κρύο είναι πιο έντονο, το να μείνεις σπίτι είναι η πρώτη σου επιλογή. Αν είσαι παιδί που δεν ...


Αυτές τις μέρες θα έχεις προσέξει πώς τo κρύο είναι πιο έντονο, το να μείνεις σπίτι είναι η πρώτη σου επιλογή. Αν είσαι παιδί που δεν σου αρέσει ιδιαίτερα το κρύο, αυτές τις μέρες μετατρέπεσαι σε σπιτόγατα που επιθυμεί να μένει σπίτι και να χουχουλιάζει κάτω από την ζεστή της κουβερτούλα.

Εδώ σου έχουμε μερικές ιδέες για χουχούλιασμα στο σπίτι ή cocooning!

1. Φτιάξε κάτι ζεστό
Τι πιο ευχάριστο από το να απολαύσεις ένα ζεστό ρόφημα (σοκολάτα ή τσάι) κάτω από την μαλακή κουβέρτα σου!

2. Κάνε “tea Party” με τις φίλες σου
Μπορεί να σου φαίνεται λίγο αστείος ο τίτλος, αλλά για δοκίμασε να πάρεις τηλέφωνο τις φίλες! Πρότεινε τους να έρθουν σπίτι, να χουχουλιάσετε παρέα και να πιείτε μαζί ένα ζεστό τσάι ή μια ζεστή σοκολάτα! Άλλωστε, κανείς δεν λέει όχι στην σοκολάτα!

3. Κάνε μαραθώνιο ταινιών
Οι μαραθώνιοι ταινιών είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα αν έχεις σκοπό να περάσεις την μέρα σου μέσα στο σπίτι. Ντύσου λοιπόν άνετα με ρούχα, φτιάξε ποπ κορν και ξάπλωσε αναπαυτικά στον καναπέ με μία κουβέρτα. Από εκεί και πέρα, δες όποια ταινία θέλεις ή απλά βάλε την αγαπημένη σου σειρά να παίζει στην τηλεόραση.

4. Διάβασε για το σχολείο!
Εσύ δεν παραπονιόσουν πως δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις; Να η ευκαιρία να αξιοποιήσεις την παραμονή στο σπίτι κατάλληλα. Άρπαξε τα βιβλία και τα τετράδια σου και στρώσου στη δουλειά.

5. Σέρφαρε στο Internet.
Πάρε την ηλεκτρονική συσκευή που σε βολεύει -tablet ή κινητό- στα χέρια σου και ξεκίνα. Βάλε την μουσική που σου αρέσει να ακούς, τσέκαρε τα προφίλ σου στα κοινωνικά δίκτυα, ενημερώσου για την επικαιρότητα, δες βιντεάκια στο youtube και παίξε παιχνίδια.

6. Διάβασε ένα μυθιστόρημα
Αν θέλεις κάτι ακόμα πιο χαλαρό και ξεκούραστο γιατί δεν διαβάζεις ένα μυθιστόρημα; Πάρε ένα από εκείνα τα βιβλία που είχες αγοράσει, αλλά έχουν παραμείνει στα ράφια της βιβλιοθήκης και διάβασέ το . Φτιάξε και ένα ζεστό ρόφημα και θα περάσεις υπέροχα.

7. Φάε κάτι που αγαπάς
Φτιάξε στον εαυτό σου κάτι νόστιμο που σου αρέσει ιδιαίτερα. Φτιάξε κρέπες, pancakes ή ακόμα παράγγειλε φαγητό από το αγαπημένο σου μαγαζί. Μην ξεχνάς πως σήμερα είναι η μέρα ξεκούρασης.

8. Μείνε ξαπλωμένη στο κρεβάτι.
Πόσες είναι οι φορές που έχεις πει στον εαυτό στο ”Σήμερα θέλω να είμαι ξαπλωμένη όλη μέρα στο κρεβάτι και να μην κάνω τίποτα”. Επειδή λοιπόν όλοι το έχουμε πει, να η ευκαιρία σου! Αυτήν τη μέρα μην κάνεις τίποτα άλλο παρά να χουχουλιάσεις στο κρεβάτι σου με τις ώρες…