GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σύλληψη 3 αλλοδαπών για κλοπή και κατοχή όπλων στη Δράμα

Συνελήφθησαν την 7-11-2018 το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικία...


Συνελήφθησαν την 7-11-2018 το βράδυ, σε χωριό της Δράμας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δράμας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 51, 46 και 43 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, την 7-11-2018 το απόγευμα, οι δράστες αφαίρεσαν από ανασφάλιστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στην πόλη της Δράμας, 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, 1 tablet, 3 κινητά τηλέφωνα, 5 ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα χρηματικά ποσά και έγγραφα.

Μετά από σχετική καταγγελία και επιστάμενες έρευνες των αστυνομικών, οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους και στο εσωτερικό του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν, βρέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, έγγραφα και χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στη δικαιούχο τους, καθώς επίσης πέντε μαχαίρια. Κατασχέθηκαν τα μαχαίρια και το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.