GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 διακινητές, με 11 μη νόμιμους μετανάστες στο νομό Ροδόπης

Συνελήφθησαν στις (28-11-2018) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Α...


Συνελήφθησαν στις (28-11-2018) το απόγευμα, στο νομό Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 53 και 31 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Δικέλλων – Πετρωτών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 53χρονο και συνοδηγό τον 31χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από βλάβη στα ελαστικά του, ενώ οι δύο διακινητές επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθόσον εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα έντεκα (11) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο 53χρονος κατηγορείται επίσης για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον κατείχε πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.