GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Θα εργαστούμε όλοι μαζί για την ανάδειξη του Ιατρού στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας, αρωγό στον άνθρωπο και την αέναη προσπάθειά του να διαφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, που είναι η ΥΓΕΙΑ»

Ευχαριστήρια Επιστολή της Δ. Σταμπουλή.

Ευχαριστήρια Επιστολή της Δ. Σταμπουλή.

ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συντονίστρια Διευθύντρια της Οφθαλμολογικής κλινικής του Γ.Ν.Ξάνθης
Μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης
Εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου

Ευχαριστήρια Επιστολή – ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΞ 2018

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, που διεξήχθησαν στις 21-10-2018 και στέφτηκαν με μεγάλη επιτυχία, όπως διαφαίνεται από την αθρόα συμμετοχή των μελών του και με ανέδειξαν για άλλη μια φορά, σε μία τόσο τιμητική θέση, μεταξύ πολλών κι αξιόλογων υποψηφίων, στο κοινό-ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο στο οποίο συμμετείχα, θέτοντας την υποψηφιότητά μου τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΣΞ όσο και στην εκπροσώπηση στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω κι όλους όσους δεν με ψήφισαν, για την ενεργό συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, γεγονός που κατέστησε αντιπροσωπευτική την βούληση του εκλογικού σώματος.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για τις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, ώστε να διεξαχθούν σε κλίμα συνεργασίας, σύμπνοιας κι ενότητας.

Αναμένεται η ετυμηγορία της πλειοψηφίας του νεοεκλεγμένου ενδεκαμελούς Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάδειξη του προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, το οποίο άλλωστε έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα, καθόσον συμμετείχαμε όλοι οι υποψήφιοι (πλην ενός), σε ένα ενιαίο κι ακομμάτιστο ψηφοδέλτιο χωρίς αρχηγό.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί για την ανάδειξη του Ιατρού στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας, αρωγό στον άνθρωπο και την αέναη προσπάθειά του να διαφυλάξει το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής, που είναι η ΥΓΕΙΑ.