GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κανένα σχέδιο δεν έχει η Κυβέρνηση να μετατρέψει το Στρατόπεδο της Σταυρούπολης, σε κέντρο φιλοξενίας, κράτησης Λαθρομεταναστών…

Κάποιες συγκεκριμένες ομάδες φαίνεται να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη των Σταυροπουλιτών.


Κάποιες συγκεκριμένες ομάδες φαίνεται να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη των Σταυροπουλιτών.

Μετά από την αποκάλυψή μας για εκ νέου κινητικότητα με σκέψη μετατροπής του Στρατοπέδου της Σταυρούπολης σε κέντρο φιλοξενίας, κράτησης (;) Λαθρομεταναστών, τόσο από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ όσο και από πλευράς ΑΝ.ΕΛ., η απάντηση ήρθε και μάλιστα άμεσα.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορίες μας αναφέρουν χαρακτηριστικά πως, δεν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη από την Κυβέρνηση, άσχετα αν υπήρξαν κρούσεις, τόσο στο πρόσφατο παρελθόν από επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ανέφεραν πως θα υπάρξει οικονομική άνθιση από κάτι τέτοιο, αλλά όπως αντιλαμβανόμαστε, το θέμα είναι καθαρά πλέον στο χέρι των Σταυροπουλιτών, ενώ από την πλευρά των ΑΝ.ΕΛ. η Χ. Ούτση μας δήλωσε και μάλιστα δημόσια κάτω από την ανάρτησή μας στο διαδίκτυο, πως: για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να ακυρωθεί η απόφαση που έχει λάβει το ΚΥΣΕΑ για την περιοχή της Θράκης και να εκδοθεί νέα. Άλλοι είναι αυτοί που ανησυχούν εκεί και άλλοι προσδοκούν σε κάτι τέτοιο. Το Στρατόπεδο έχει μέσα στρατιωτικούς και παραμένει Στρατόπεδο.

Το πώς θα εξελιχτεί αυτή η υπόθεση, σίγουρα θα το γνωρίζουμε, μιας και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις που αφορούν την περιοχή μας.