GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



2 χρόνια χωρίς τον Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη

20 Οκτωβρίου 2016 η Ξάνθη, η Περιφέρεια ΑΜΘ και ο πολιτικός κόσμος τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο μένουν άναυδοι και παγών...


20 Οκτωβρίου 2016 η Ξάνθη, η Περιφέρεια ΑΜΘ και ο πολιτικός κόσμος τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο μένουν άναυδοι και παγώνουν στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του θανάτου του τότε Περιφερειάρχη Γ. Παυλίδη. Η είδηση κυκλοφορεί αστραπιαία και γεμίζει με θλίψη την κοινωνία. Μια κοινωνία η οποία έδειχνε τη συμπάθεια της στο πρόσωπο του Γ. Παυλίδη , αντιλαμβανόμενη πως ο άνθρωπος αυτός, με τις όποιες παραξενιές του, τα όποια ελαττώματα και λάθη του, αγαπούσε αυτή την περιοχή και αγωνίζονταν καθημερινά με όραμα για την ανάπτυξη της.

Κατά την διάρκεια της θητείας του, ο δρόμος ήταν στρωμένος με δυσκολίες όμως δε το έβαλε κάτω. Κρατούσε με ικανότητα τις ισορροπίες και ως έμπειρος στην πολιτική , γνώριζε καλύτερα από τον κάθε ένα, τα στοιχεία μιας πετυχημένης συνταγής, η οποία άρχισε να αποδίδει καρπούς για την περιοχή μας, από τον πρώτο χρόνο της θητείας του. 

Αυτό που τον γονάτισε κυριολεκτικά και το καταλάβαιναν όσοι τον γνώριζαν , ήταν η απώλεια του γιου του Θοδωρή , πράγμα που όσο σκληρός και αν έδειχνε ο Γ. Παυλίδης , δε μπόρεσε να το αντέξει. Πάλεψε για αρκετό χρονικό διάστημα με την επάρατη και έφυγε όρθιος μα πικραμένος από συμπεριφορές φίλων του και στενών συνεργατών του, οι οποίοι συζητούσαν για την κάλυψη της θέσης του Περιφερειάρχη στη μετά Παυλίδη εποχή και ενώ ο ίδιος ήταν ακόμη εν ζωή και έδινε τη δίκη του άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο θάνατος του Γ. Παυλίδη αποτέλεσε και έναν σταθμό στην ανάπτυξη της Περιφέρειας ΑΜΘ , καθώς η διαδοχή του από τον Χ. Μέτιο μετά από τις ενδοπαραταξιακές εκλογικές διαδικασίες , έφερε τις γνωστές μέχρι σήμερα σε όλους μας εξελίξεις.