GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το κακό με τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ

Το κακό με τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ, είναι πως δεν έχουν αντιληφθεί πως στις εκδηλώσεις και ομιλίες που διοργανώνουν με κεντρι...


Το κακό με τις κομματικές οργανώσεις της ΝΔ, είναι πως δεν έχουν αντιληφθεί πως στις εκδηλώσεις και ομιλίες που διοργανώνουν με κεντρικούς ομιλητές, ο κόσμος δεν πάει για να ακούσει τους αυτοδιοικητικούς.

Είναι καιρός λοιπόν, μετά από αρκετό χρονικό διάστημα, να ασχοληθούμε και λίγο με το κομμάτι που έχει να κάνει σχέση με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν οι κομματικές οργανώσεις, μιας και όπως βλέπουμε ορισμένοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι η πολιτική έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και πως ο κόσμος έχει ανάγκη να νιώσει τους πολιτικούς κοντά του. Με το να έρχεται στην Ξάνθη ο Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της ΝΔ και να διοργανώνεται κεντρική ομιλία του στην Αίθουσα του ΕΒΕ, αλλά από τις τρεις ώρες της εκδήλωσης, οι δυο περίπου ώρες να αναλώνονται σε ευχολόγια και χαιρετισμούς αυτοδιοικητικών, αποτελεί μια απαράδεκτη κατά την άποψή μου τακτική, μιας και ο κόσμος παραβρέθηκε στο ΕΒΕ για να ακούσει τον Άδωνη Γεωργιάδη και όχι την εκπρόσωπο του δημάρχου, τον Αντιπεριφερειάρχη και οποιονδήποτε άλλο βάλατε να μιλήσει.

Οι αυτοδιοικητικοί, έχουν χρέος να μιλάνε με τους πολίτες σε καθημερινό επίπεδο και αυτό πρέπει να κάνουν και όχι να αναλώνουν τον χρόνο επαφής των ανθρώπων της κεντρικής πολιτικής σκηνής με την κοινωνία.

Τώρα το αν κάποιοι είχαν διακαή πόθο να μιλήσουν και δεν τους δόθηκε η ευκαιρία, ας αναλογιστούν το τι έχουν ξεστομίσει κατά καιρούς, τόσο για τον νυν πρόεδρο της ΝΟΔΕ όσο και για τις επιλογές του Κόμματος.