GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


H ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ…

Ο κ. Ιμπράμ Ονσούνογλου είναι μια σπάνια φωνή μέσα στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Σε άρθρο του που έγραψε στα μέσα Αυγούστο...


Ο κ. Ιμπράμ Ονσούνογλου είναι μια σπάνια φωνή μέσα στην μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης. Σε άρθρο του που έγραψε στα μέσα Αυγούστου, μεταξύ άλλων περιγράφει για ποιά πράγματα αγωνίζεται. Έχει μεγάλη σημασία να δείτε το τι γράφει ο άνθρωπος αυτός γιατί περιγράφει ένα άκρως ζοφερό-φασιστικό τοπίο μέσα στην μειονότητα. Γιατί όσο και αν ασχολούμαστε οι πλειονοτικοί, αυτός που είναι από τα σπάργανα της μειονότητας, ξέρει καλύτερα. Για δείτε λοιπόν τι γράφει όταν λέει γιατί αγωνίζεται.


Για να αλλάξει και να βελτιωθεί η μειονοτική πολιτική της Τουρκίας
Για να αφαιρεθεί η αρμοδιότητα άσκησης μειονοτικής πολιτικής από το παρακράτος, την ΜΙΤ, τον Χαλίτ Ερέν και από άλλες σκοτεινές δυνάμεις και να αποδοθεί όπως παλιά στον επαγγελματικά αρμόδιο, το υπουργείο Εξωτερικών.Για να σταματήσει να είναι πρώτη προτεραιότητα, ο έλεγχος της μειονότητας.Για να υπάρχει σεβασμός στην προσωπικότητα, στα χαρακτηριστικά και στην διαφορετικότητα της μειονοτικής κοινωνίας. Για να σταματήσουν κάποιοι το ντέρτι ¨να κάνουμε την μειονότητα να μοιάσει με εμάς.Για να ακυρωθούν τα σχέδια κάποιων να κατευθύνουν και να χρησιμοποιούν την μειονότητα στα μειονοτικά αλλά και στα εξωτερικά θέματα. Για να σταματήσουν οι εντός της μειονότητας διακρίσεις, η διασπορά διχόνοιας που διαιρεί την κοινότητα και η δημιουργία καβγάδων.
Για να σταματήσει η τρομοκράτηση και τιμωρία μειονοτικών, όπως και η σύσταση μαύρων λιστών με ανεπιθύμητα άτομα. Για να μην διεξάγονται από κάποιους καμπάνιες λιντσαρίσματος κατά ανθρώπων της μειονότητας.
Για να σταματήσει η ανατροφή χαφιέδων.Για να μην γίνεται προσπάθεια να επιβληθούν ως ηγέτες στην μειονότητα οι ψευτογενναίοι που το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η ρουφιανιά.Για να μην γίνεται προσπάθεια επέμβασης σε κάθε είδους εκλογές της μειονότητας και να μην γίνεται προσπάθεια κατεύθυνσης των μειονοτικών ψήφων στα προτιμώμενα άτομα.
Για την διάλυση των δήθεν μειονοτικών συλλόγων και την απόδοση στην μειονότητα, πραγματικών συλλόγων και οργανώσεων. Για να επανέλθουν στην μειονότητα οι δημοκρατικές αξίες που δέχτηκαν ισχυρά πλήγματα με διάφορες επεμβάσεις και επιβολές και για να επανέλθουν η ελευθερία έκφρασης και ο αμοιβαίος σεβασμός ανάμεσα στα μέλη της μειονότητας.
Για έναν αγώνα ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που προκαλούνε κοινωνική και εθνική διαφθορά.
Για να επιδεικνύεται προσπάθεια ώστε η μειονότητα να αγαπά και όχι να φοβάται την Τουρκία
Αυτός είναι ο αγώνας μου…..¨

Ο φασισμός, η επιβολή και οι μέθοδοι της Τουρκίας στην Θράκη, δύσκολα θα μπορούσαν να περιγραφούνε πιο γλαφυρά…

Κύριε Κοτζιά ακούτε;
Ή μόνο οι Ρώσοι διπλωμάτες ενοχλούνε;

TOURKIKANEA.GR