GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Προσοχή στους ισχυρούς ανέμους - Πώς θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς το Σαββατοκύριακο

Γενικά αίθριος ο καιρός τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα - «Εχθρός» των εκδρομέων οι βοριάδες - Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού ...


Γενικά αίθριος ο καιρός τις επόμενες ημέρες σε όλη τη χώρα - «Εχθρός» των εκδρομέων οι βοριάδες - Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Καλοκαιρινό το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες. Η θερμοκρασία από την Παρασκευή (10/08/2018) θα παρουσιάσει μικρή πτώση, λόγω των βοριάδων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι αναμένεται να φτάσουν τοπικά στο Αιγαίο τα 8 μποφόρ.


Με τι καιρό θα εγκαταλείψουν την πρωτεύουσα οι Αθηναίοι

Στην Αττική, την Παρασκευή ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία πιθανώς 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά το πρωί. Το μεσημέρι και το απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί, βορειοανατολικοί τοπικά 6 και βαθμιαία πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ορεινά και κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 33 και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια τοπικά πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Στα υπόλοιπα ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 7 και βαθμιαία στα νότια πιθανώς έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Στις Κυκλάδες ο καιρός αίθριος. Στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στις Κυκλάδες πιθανώς έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα βόρεια σταδιακά πιθανώς έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο
Το Σάββατο (11/08) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στην Κρήτη και τα ανατολικά ηπειρωτικά και το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή (12/08) και τη Δευτέρα (13/08) ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.