GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δολοφονημένος με μια σφαίρα απο 22άρι, βρέθηκε νεκρός ο γνωστός ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας

Νεκρός με μια σφαίρα στη καρδιά βρέθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης ο Ξανθιώτης ασφαλιστής (πρώην διευθυντικό στέλεχος της ...


Νεκρός με μια σφαίρα στη καρδιά βρέθηκε στο γραφείο του το μεσημέρι της Τρίτης ο Ξανθιώτης ασφαλιστής (πρώην διευθυντικό στέλεχος της METLIFE) στη Ξάνθη (γεννηθείς το 1963 στους Αμαξάδες Ιάσμου) Κώστας Δαλακούρας χτυπημένος με μια σφαίρα στη καρδιά από 22άρι όπλο, που σημαίνει οτι ο δολοφόνος ήταν επαγγελματίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τον νεκρό βρήκε επάνω στο γραφείο του (επί της οδού Τσιμισκή-Καραολή) αιμόφυρτο η κόρη του γύρω στις 17.00 της Τρίτης και αμέσως ειδοποίησε την Ασφάλεια Ξάνθης.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών που «ασφάλισαν» αμέσως τον χώρο και απαγόρευσαν στον οποιοδήποτε να πλησιάσει τον τόπο του εγκλήματος, συλλέγοντας στοιχεία απο τον τόπο του εγκλήματος και την γύρω περιοχή όπως αποτυπώματα και διάφορα αντικείμενα...

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται σίγουρα για δολοφονία, αφού ήδη το θύμα εξέτασε ο ιατροδικαστής που μιλάει για εν ψυχρώ εκτέλεση, αφού η μια και μοναδική σφαίρα τον χτύπησε κατευθείαν στη καρδιά αν και τον πυροβόλησε απο πίσω με αποτέλεσμα το θύμα να πέσει αμέσως νεκρός.

Σημειώνεται επίσης ότι για αρκετή ώρα η αστυνομία είχε κλείσει το απόγευμα της Τρίτης όλη την περιοχή με κορδέλες ψάχνοντας τις κάμερες απο τα μαγαζιά μήπως βρεί τον ύποπτο, όπως και τα κινητά που βρήκε στο γραφείο του και τα οποία εξετάζονται λεπτομερώς.

Τέλος σημειώνεται ότι στις 15 Ιουλίου 2018 ο Κώστας Δαλακούρας που είχε πολυ αισιοδοξία και αγάπη για την ζωή με ανάρτησή του στο fb μιλούσε για έναν νέο κύκλο που ξεκινάει επαγγελματικά για τον ίδιο μετά την διακοπή της συνεγασίας του με την METLIFE –γεγονός που απέκλειε την αυτοκτονία- αναφέροντας τα παρακάτω:








ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ: Ένας κύκλος έκλεισε μετά από 30 χρόνια!!! Κρατώ τα καλύτερα και τον σεβασμό μου στους Άξιους συναδέλφους που γνώρισα και την γνώση που αποκόμισα... Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά!!! Οι επιλογές πολλές... Απόφαση το καλύτερο για τους ανθρώπους σου και την οικογένειά σου!!! Ένας νέος ΚΎΚΛΟΣ ξεκινά ελπίζω το ίδιο επιτυχημένος και καλύτερος!!!
-Ωστόσο δεν πρόλαβε να ξεκινήσει αυτόν τον νέο επαγγελματικό κύκλο με άλλη ασφαλιστική εταιρεία που τόσο ήλπιζε να είναι καλύτερος απο τον πρώτο ...