GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τα «πρότυπα» πήγαν να πνίξουν τον πόνο τους με τσίπουρο στον Αρίστο.

Περισσότεροι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Ξάνθης στο τσίπουρο το βράδυ της Δευτέρας στη Μπροκούμη, παρά στη συνεδρίαση ...



Περισσότεροι ήταν οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δημάρχου Ξάνθης στο τσίπουρο το βράδυ της Δευτέρας στη Μπροκούμη, παρά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μετά την φιάσκο συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα , όπου υπήρξε αναβολή λόγω μη απαρτίας , ο Δήμαρχος Ξάνθης μαζί με ορισμένους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξης του, πήγαν να πνίξουν τον πόνο τους , στο τσιπουράδικο του Αρίστου στην οδό Μπροκούμη. Το παράδοξο της όλης υπόθεσης βέβαια, δεν ήταν στο ότι η παρέα πήγε για τσίπουρο, αλλά στο ότι στο τσίπουρο, οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Μπάμπη «πρότυπο» ήταν περισσότεροι από αυτούς που πήγαν στην συνεδρίαση της Δευτέρας η οποία αναβλήθηκε για σήμερα στις 19:00. Αξίζει να σημειωθεί πως για κάποιους η αντιπολίτευση δε παραβρέθηκε στη χθεσινή συνεδρίαση γιατί δε πέρασε το ψήφισμα κατά της επίθεσης στον Μ. Φανουράκη, τη στιγμή που οι ίδιοι άνθρωποι προσπαθούσαν να δικαιολογήσουν να τους δημοτικούς συμβούλους του Μπάμπη πρότυπο που τον κρέμασαν με την απουσία τους και τον άφησαν σύξυλο να αναρωτιέται γιατί δεν υπήρξε απαρτία. Εκείνο που δε μάθαμε ήταν, αν το τσίπουρο ήταν του Τάσου Θεοδωρίδη ή του Κυριάκου Παπαδόπουλου.