GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τοπικές βροχές και καταιγίδες σήμερα Τρίτη

Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στ...


Τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην Κεντρική, την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τη δυτική και κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο προβλέπονται για σήμερα Τρίτη.
Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα δυτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί στο Αιγαίο, 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη
Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όπου πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές. Στη δυτική Μακεδονία αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ στα ανατολικά και βελτίωση στα δυτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 ως 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 17 ως 33 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη:
Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Εξασθένηση φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά, πιθανώς τοπικά ισχυρές, κυρίως στη στερεά και την Πελοπόννησο. Βελτίωση αργά το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Αρχικά στη Θεσσαλία, τη στερεά και την Εύβοια και βαθμιαία στα υπόλοιπα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην κεντρική Στερεά και την Πελοπόννησο. Βελτίωση αργά το βράδυ.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Κρήτης τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 31 και στη νότια Κρήτη κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στα νησιά του βορείου Αιγαίου προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες και βελτίωση από το απόγευμα. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.