GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεχείλωσε το λαστιχάκι σου; Δες πως θα το κάνεις σαν καινούργιο σε δευτερόλεπτα

Ξεχείλωσε το λαστιχάκι σου; Δες πως θα το κάνεις σαν καινούργιο σε δευτερόλεπτα Σοβαρά τώρα, αυτά τα πλαστικά σπιράλ λαστιχάκια ήρθα...


Ξεχείλωσε το λαστιχάκι σου; Δες πως θα το κάνεις σαν καινούργιο σε δευτερόλεπτα
Σοβαρά τώρα, αυτά τα πλαστικά σπιράλ λαστιχάκια ήρθαν για να σώσουν τα μαλλιά μας! Δεν τα σπάνε, τα πιάνουν τέλεια, δεν πονάνε, δεν φαίνονται (τα διάφανα) και γενικά τα αγαπάμε πολύ. Το μόνο που μας εκνευρίζει είναι που ξεχειλώνουν αμέσως και στρίβουν κάπως έτσι…

Πρέπει να τα τυλίξουμε περισσότερες φορές, δεν κάθονται καλά στο χέρι μας… γενικά δεν μας κάνουν χαρούμενες όταν ξεχειλώνουν όμως υπάρχει λύση και δεν περιλαμβάνει το να βάλεις το χέρι στην τσέπη και να πας να αγοράσεις καινούργιο. Η λύση περιλαμβάνει μόνο ένα ποτήρι καυτό νερό!

Τι θα το κάνεις; Σίγουρα δεν θα το πιείς. Θα ρίξεις μέσα το λαστιχάκι και θα δεις κάτι μαγικό να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σου.

Τέλειο; Μέσα σε δευτερόλεπτα το λαστιχάκι γίνεται ξανά σαν καινούργιο και όπως παρατηρήσαμε, ξεχειλώνει και πολύ πιο δύσκολα από ότι στην αρχή!

Λοιπόν; Δεν αξίζει τον κόπο –έστω και για να το διασκεδάσεις απλά- να δοκιμάσεις αυτό το τρικ; Έλα, το ξέρουμε ότι θέλεις!