GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων

Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γεν...


Σας προσκαλώ σε δημόσια τακτική συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων (έδρα Γενισέα) στις 31 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 (σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Έγκριση 8ης τροποποίησης – αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 (εισηγήτρια: Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών)

2. Έγκριση οικονομικής ενίσχυσης των πληγέντων Δήμων από τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 (εισηγητής Δήμαρχος)

3. Ορισμός της Ειδικής Ταμία και των αναπληρωτών της, υπευθύνους συναλλαγών με την Τράπεζα Πειραιώς Α.Ε. (εισηγήτρια: Ζουρνατζίδου – Χρηστακίδου Κωνσταντινιά, Αντιδήμαρχος)

4. Έγκριση δαπανών για επεκτάσεις ΦΟΠ σε οικισμούς του Δήμου (εισηγήτρια: Ρούφου Παρασκευή, Αντιδήμαρχος)

5. Τροποποίηση της αριθ. 270/2017 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στην Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αβδήρων (ΔΕΥΑΑ) (εισηγητής Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Μαυρίδης Νικόλαος