GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 60χρονος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών στις Σάπες Ροδόπης

Συνελήφθη την  (18-7-2018) το μεσημέρι, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτ...


Συνελήφθη την  (18-7-2018) το μεσημέρι, στις Σάπες Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 60χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν 55χρονο ημεδαπό, ο οποίος δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, εντόπισαν στην οικία των δραστών και σε αύλειο χώρο της:
  • 1 δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,8 μέτρων
  • 84 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
  • 1 γυάλινο βάζο με σπόρους κάνναβης
  • 13 πλαστικά δοχεία με φυτόχωμα, που χρησιμοποιούνται για το αρχικό στάδιο καλλιέργειας των φυτών κάνναβης
  • 1 μαχαίρι, συνολικού μήκους 30 εκατοστών

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης ειδικά διαμορφωμένο χώρο παρακείμενο της οικίας, εντός του οποίου οι δύο δράστες καλλιεργούσαν 12 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,1 έως 2 μέτρα.

Από τους παραπάνω χώρους κατασχέθηκαν τα δενδρύλλια κάνναβης, οι ποσότητες ναρκωτικών, οι σπόροι κάνναβης, τα πλαστικά δοχεία με το φυτόχωμα, το μαχαίρι, πλήθος πλαστικών δοχείων και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.