GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Gastrade: Παρουσιάζει τον τερματικό LNG στην Αλεξανδρούπολη στην έκθεση «Ποσειδώνια 2018

Η GASTRADE Α.Ε., η πρώτη εταιρεία που απέκτησε Άδεια Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα, παρουσιάζει στη μεγαλύτερη και...


Η GASTRADE Α.Ε., η πρώτη εταιρεία που απέκτησε Άδεια Ανεξάρτητου Συστήματος Φυσικού Αερίου στην Ελλάδα, παρουσιάζει στη μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνή έκθεση για τη ναυτιλία, Ποσειδώνια 2018, το έργο του Τερματικού Σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (LNG) Βόρειας Ελλάδας.

Το έργο αναπτύσσεται στη θαλάσσια περιοχή της Αλεξανδρούπολης και αποτελεί μια νέα ενεργειακή πύλη για την Ελλάδα και την Ευρώπη, διασφαλίζοντας νέες πηγές και οδούς προμήθειας φυσικού αερίου και συμβάλλοντας στην ασφάλεια εφοδιασμού των αγορών της χώρας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Ο Τερματικός Σταθμός LNG Βόρειας Ελλάδας αποτελεί ένα καινοτόμο έργο, στρατηγικής σημασίας για την Ελλάδα, σχεδιασμένο με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η έκθεση Ποσειδώνια 2018 φιλοξενείται στο Metropolitan Expo στην Αθήνα από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου και το έργο θα παρουσιάζεται στο Περίπτερο 3.203/ Hall 3.