GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ Για την απαξιωτική συμπεριφορά των Δικαστών του Πρωτοδικείου Ξάνθης.-Τι αναφέρει το ψήφισμά τους

Λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης χωρίς ονόματα αλλά με πολλαπλά μηνύματα.


Λιτή αλλά σκληρή ανακοίνωση του Δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης χωρίς ονόματα αλλά με πολλαπλά μηνύματα.

ΠΡΩΤΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

*Δημοσιεύουμε αυτούσιο το ψήφισμα, αλλά εμείς διακρίναμε σε αρκετούς δικαστές και σεμνότητα αλλά και δημοκρατική και άριστη συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες.

Λιτή αλλά σκληρή επίθεση στους δικαστές του Πλημ/κείου Ξάνθης εξαπέλυσε πριν λίγες μέρες σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης κατηγορώντας τους για απαξιωτική συμπεριφορά προς τους δικηγόρους. Μάλιστα παράλληλα τους προειδοποιεί ότι επιφυλάσσεται και για περαιτέρω ενέργειες! Χωρίς ωστόσο να κάνει καμιά αναφορά σε ονόματα ή συμπεριφορές…

Εμείς δημοσιεύουμε αυτούσιο το ψήφισμα των δικηγόρων, ωστόσο θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι διακρίναμε και αρκετούς δικαστές του Πλημ/κείου Ξάνθης που κατά την ταπεινή μας άποψη, λειτούργησαν και λειτουργούν με σεμνότητα αλλά και δημοκρατική και άριστη συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες, κάτι που οφείλουμε να υπογραμμίσουμε.

-Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά ούτε σε αυτές θα αναφερθούμε…

Πρωτίστως για μιας άλλωστε σημασία έχει οι δικαστές να είναι δίκαιοι με τους πολίτες απονέμοντας ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ χωρίς επηρεασμούς και διακρίσεις.
Αναλυτικά το ψήφισμα των δικηγόρων της Ξάνθης αναφέρει τα παρακάτω:


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης 67100 Ξάνθης

ΨΗΦΙΣΜΑ

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Ξάνθης διαμαρτύρεται για την απαξιωτική συμπεριφορά των Δικαστών του Πρωτοδικείου Ξάνθης προς τους Δικηγόρους κατά την άσκηση του Λειτουργήματός τους και επιφυλάσσεται για περαιτέρω ενέργειες.

Ξάνθη 14-06-2018
Ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Μαλάκης

Ο Γεν. Γραμματέας
Νικόλαος Δερές