GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχές Δημάρχου Ξάνθης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Ευχές Δημάρχου Ξάνθης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.


Ευχές Δημάρχου Ξάνθης για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας, αλλά και σε όλους τους νέους και τις νέες, καλή επιτυχία σε αυτή τη πρώτη μεγάλη δοκιμασία.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι μια σκληρή δοκιμασία όπου τα παιδιά καλούνται να αντιμετωπίσουν, αλλά ταυτόχρονα, μια σημαντική στιγμή στη ζωή τους, που εύχομαι ολόψυχα να οδηγήσει στην εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η είσοδος στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ανοίγει έναν νέο δρόμο στην μόρφωση και στην εξέλιξή τους, διευρύνει ορίζοντες, και δίνει την ευκαιρία να αναπτυχθούν οι ικανότητές τους.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις δεν είναι μονόδρομος, αλλά η επιμονή, η αποφασιστικότητα και η πίστη των μαθητών στις δυνάμεις τους είναι στοιχεία που βοηθούν στην κατάκτηση των ονείρων τους.

Καλή δύναμη στις οικογένειές τους, που έζησαν τον αγώνα της προετοιμασίας βιώνοντας τη μεγάλη αγωνία των ημερών, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που μοιράζονται τα άγχη και το χτυποκάρδι τους.

Εύχομαι το αποτέλεσμα να ανταμείψει τους κόπους και τις θυσίες όλων, και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων και εμπειριών.

Πάνω απ’ όλα εύχομαι ολόψυχα να επιτευχθούν οι στόχοι τους στη ζωή και η προσπάθειά τους να ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.