GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιχείρησε να περάσει σε φυλακή έξι κινητά τηλέφωνα κρυμμένα στο έντερό του

Το «φορτίο» του αποκαλύφθηκε σε σωματικό έλεγχο. Έναν άνδρα που επεδίωκε να συλληφθεί, ώστε να μπει στη φυλακή και να δώσει σε κρα...


Το «φορτίο» του αποκαλύφθηκε σε σωματικό έλεγχο.

Έναν άνδρα που επεδίωκε να συλληφθεί, ώστε να μπει στη φυλακή και να δώσει σε κρατούμενους έξι κινητά τηλέφωνα, που είχε πάνω του, συνέλαβαν Ισραηλινοί συνοριοφύλακες.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ο άνδρας είχε κρύψει τα έξι κινητά μέσα στον πρωκτό του και επιχείρησε να σκαρφαλώσει φράχτη γύρω από την Ιερουσαλήμ. Συνελήφθη, αλλά λίγο πριν μπεις τη φυλακή, όπου θα ερχόταν σε επαφή με ‘άλλους κρατούμενους στη φυλακή Ofer, σωματική έρευνα αποκάλυψε πως είχε κρύψει «μέσα του» έξι κινητά τηλέφωνα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο εβραϊκά μέσα ενημέρωσης, αποκαλύφθηκε πως ο άνδρας είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και σε άλλο σημείο, την προηγούμενη ημέρα, αλλά μετά την εξέτασή του από τη συνοριοφυλακή αφέθηκε ελεύθερος.

Λόγω της επανάληψης του αδικήματος, ο άνδρας ανακρίθηκε εκ νέου και μεταφέρθηκε στη φυλακή Ofer, όπου του έγινε και πλήρης σωματικός έλεγχος, κατά τον οποίο αφαιρέθηκαν έξι κινητά τηλέφωνα από τον οργανισμό του.

Αποκαλύφθηκε έτσι πως είχε επιχειρήσει επίτηδες να συλληφθεί, για να μπορέσει να παραδώσει τα κινητά σε έξι κρατούμενους.