GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πώς θα γλιτώσεις, τώρα το καλοκαίρι, τα μικρόβια στο γυμναστήριο

Και το χειμώνα πρέπει, βέβαια, να προστατεύεσαι από τα τόσα μικρόβια που κυκλοφορούν!


Και το χειμώνα πρέπει, βέβαια, να προστατεύεσαι από τα τόσα μικρόβια που κυκλοφορούν!

Το γυμναστήριο κρύβει αρκετά μικρόβια τα οποία εν ώρα γυμναστικής δεν σκέφτεσαι. Βασικά δεν συνειδητοποιείς. Και ο κίνδυνος να κολλήσεις κάτι, τώρα το καλοκαίρι, διπλασιάζεται καθώς ιδρώνεις πολύ περισσότερο και γενικώς η θερμοκρασία είναι αυξημένη. Το νου σου λοιπόν και μην ξεχνάς τα παρακάτω.

Στρώματα γυμναστικής: Αν συνηθίζεις να γυμνάζεις σε ομαδικά προγράμματα γυμναστικής, καλύτερα να αγοράσεις το δικό σου στρωματάκι και να το μεταφέρεις σε κάθε μάθημα. Μη ξεχνάς να το καθαρίζεις τακτικά (βασικά μετά από κάθε προπόνηση) γιατί τα μικρόβια κυκλοφορούν ακόμη και στον αέρα!

Προσοχή στην πετσέτα και το νερό: Πολλοί από εμάς φεύγουμε από το σπίτι ξεχνώντας να πάρουμε μαζί μας την πετσέτα μας ή το παγούρι με το νερό.Πρέπει κάθε φορά που χρησιμοποιείς ένα όργανο γυμναστικής να τοποθετείς μία καθαρή πετσέτα για να αποφύγεις τα μικρόβια. Όσο για το νερό; Ένα καινούργιο μπουκαλάκι νερό είναι απαραίτητο!

Έχε μαζί σου υγρά μαντηλάκια: Κάνε τα μαντηλάκια τον απόλυτο σύμμαχό σου και έχε τα πάντα μαζί σου. Μην ανησυχείς για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μη διστάσεις να καθαρίσεις τα βαράκια ή τη λαβή κάποιου μηχανήματος πριν από τη χρήση τους. Κανείς δε θα σε θεωρήσει… τρελή (aka και υπερβολική).

Η ώρα των αποδυτηρίων: Αν τη θεωρείς ως κάτι ασήμαντο αφού δεν παραμένεις στο χώρο αυτό για πολλή ώρα, κάνεις λάθος. Κατά την είσοδο και έξοδο φρόντισε να πλύνεις πολύ καλά τα χέρια και το πρόσωπό σου καθώς και να χρησιμοποιείς αντισηπτικό χεριών. Αποφύγετε, επίσης, να κυκλοφορείς χωρίς τα παπούτσια ή τις παντόφλες σου.