GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη διακινητής με 57 μη νόμιμους μετανάστες στην επαρχιακή οδό Ασημένιου – Διδυμοτείχου

Συνελήφθη χθες (31-5-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή α...


Συνελήφθη χθες (31-5-2018) το μεσημέρι, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας, 17χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας, πενήντα επτά (57) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας και Ιράκ.

Ειδικότερα, στην επαρχιακή οδό Ασημένιου – Διδυμοτείχου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 17χρονο οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πριν την έξοδο για την Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε με αυτό, παράνομα στην ενδοχώρα, πενήντα επτά (57) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.