GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τρομακτικό τροχαίο στο κέντρο της Ξάνθης… Τζιπ με 12 λαθρομετανάστες προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην οδό Δημοκρίτου, μπροστά από την είσοδο του ΕΠΑΛ… Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα… (πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα μέσα στο κέντρο της Ξάνθης γιατί αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των συνόρων, μάλλον δε κ...


Θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα μέσα στο κέντρο της Ξάνθης γιατί αυτοί που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη των συνόρων, μάλλον δε κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Πριν 20 λεπτά περίπου, στην οδό Δημοκρίτου και μπροστά στην είσοδο του ΕΠΑΛ όχημα τύπου τζιπ με αθηναϊκές πινακίδες, γεμάτο λαθρομετανάστες, προσέκρουσε σε προπορευόμενο ΙΧ αγροτικό όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο φερόμενος ως διακινητής και οδηγός του τζιπ, και ένας από τους λαθρομετανάστες, ενώ ελαφρύτερα ο οδηγός του ΙΧ αγροτικού οχήματος και οι υπόλοιποι λαθρομετανάστες. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες ημέρες, που αφορά διακίνηση λαθρομεταναστών μέσα στην πόλη της Ξάνθης, πράγμα που επιβεβαιώνει πως η κατάσταση έχει ξεφύγει. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς εάν εκείνη τη στιγμή στο σημείο κυκλοφορούσαν πεζοί ή παιδιά, ή κάποιοι μικρότερο όχημα από το ΙΧ αγροτικό φορτηγό τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα. Στο σημείο αυτό αξίζει να πούμε πως η υπόθεση «λαθρομετανάστευση» έχει φτάσει στο απροχώρητο και δεν είναι δυνατόν τη στιγμή που οι διακινητές επιλέγουν το κέντρο της πόλης μας για να «ξεφύγουν» από την αστυνομία κάποιοι υψηλά ιστάμενοι της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης να απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης σε διάφορα στεκ εκτός πόλης. Καλό θα είναι κάποια στιγμή όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης και να λάβουν αποφάσεις δίνοντας ένα τέλος, καθώς εκτιμήσεις αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε αθώα θύματα.