GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνταγή για cheesecake λεμόνι

Πρώτα, αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με το ξύσμα ενός λεμονιού, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε προσθέτοντας το ζωμό από...


Πρώτα, αλέθουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ μαζί με το ξύσμα ενός λεμονιού, λιώνουμε το βούτυρο, τα ανακατεύουμε προσθέτοντας το ζωμό από μισό λεμόνι, τα απλώνουμε στο ταψί πατώντας τα και βάζουμε το ταψί στην κατάψυξη, μέχρι να ετοιμάσουμε τα υπόλοιπα υλικά.

Χτυπάμε με το μίξερ τη φυτική σαντιγί για 5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει και τη βάζουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά, για να σφίξει. Στη συνέχεια, χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα, το ξύσμα από ένα λεμόνι και το ζωμό από ενάμιση λεμόνι με το Φιλαδέλφεια για 5 λεπτά.

Αφού περάσουν τα 20 λεπτά, βγάζουμε τη σαντιγί από το ψυγείο, ρίχνουμε το παραπάνω μείγμα (ζαχαρούχο – Φιλαδέλφεια) μέσα σε αυτή και τα χτυπάμε όλα με το μίξερ για άλλα 5 λεπτά. Δοκιμάζουμε, αν είναι τόσο ξινό, όσο επιθυμούμε και προσθέτουμε, αν χρειαστεί.

Απλώνουμε αυτό το μείγμα στο ταψί με τα μπισκότα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για 3 με 4 ώρες.

Στο τέλος, ξεπλένουμε τα ροδάκινα της κομπόστας, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Διατηρούμε το γλυκό στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία!!!