GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο τροχαίο με λαθρομετανάστες στην είσοδο της Ξάνθης από τα Κιμμέρια σήμερα τα ξημερώματα.

Σε τοίχο αυλής σπιτιού κατέληξε το όχημα του διακινητή. Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο λαθρομετανάστες. Δεν έχουν ...


Σε τοίχο αυλής σπιτιού κατέληξε το όχημα του διακινητή.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο λαθρομετανάστες.

Δεν έχουν τελειωμό οι μετακινήσεις λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Ένα ακόμη ατύχημα στην περιοχή της Ξάνθης μέσα σε λίγες ημέρες δείχνει με σαφήνεια την αύξηση των ροών λαθρομεταναστών προς το εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, όχημα στο οποίο επέβαιναν 8 λαθρομετανάστες κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα (κατα πάσα πιθανότητα το καταδίωκε αστυνομική δύναμη από Κομοτηνή) επιχείρησε να εισέλθει στην Ξάνθη ερχόμενο από τα Κιμμέρια με αποτέλεσμα στον κόμβο της εισόδου της Ξάνθης , να φύγει από την πορεία του και να καταλήξει σε τοίχο αυλής οικίας με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Νοσοκομείο οι επιβαίνοντες.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετα τις 2 τα ξημερώματα και αμέσως στην περιοχή έφθασαν τόσο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , όσο και όχημα της Πυροσβεστικής αλλά και όχημα οδικής βοήθειας το οποίο απομάκρυνε το όχημα της διακίνησης σε φυλασσόμενο χώρο. Περισσότερα για το περιστατικό θα έχουμε στη διάρκεια του πρωινού.