GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις συμβουλές για αστραφτερά τζάμια

Το καθάρισμα των τζαμιών είναι για πολλούς μία από τις πιο κουραστικές και βαρετές δουλειές του σπιτιού, ιδιαίτερα έαν υπάρχουν πολλά....


Το καθάρισμα των τζαμιών είναι για πολλούς μία από τις πιο κουραστικές και βαρετές δουλειές του σπιτιού, ιδιαίτερα έαν υπάρχουν πολλά.

Επιπλέον χρειάζονται διαρκή και σχολαστική καθαριότητα ενώ μπορεί να λερωθούν στη στιγμή ιδιαίτερα αν στο σπίτι ζουν μικρά παιδιά.

Δείτε παρακάτω τρεις συμβουλές για αστραφτερά τζάμια όλες τις μέρες…

1. Το κατάλληλο πανί

Οι γυάλινες επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με ένα πανί κατάλληλο για γυάλινες επιφάνειες, ώστε να μην μένουν χνούδια ή ακόμα χειρότερα να χαραχθεί η επιφάνεια. Το κατάλληλο πανί για τα τζάμια είναι με μικροΐνες.

2. Για τις πολύ βρώμικες επιφάνειες στην εξωτερική επιφάνεια των τζαμιών

Το εξωτερικό των τζαμιών είναι εκτεθειμένο σε κάθε είδους βρωμιά. Απλώνοντας μία στρώση από κερί για ξύλινα πατώματα, χρησιμοποιώντας ένα πανί, θα δημιουργήσετε ένα προστατευτικό στρώμα που θα απομακρύνει τους ρύπους.

3. Το χρήσιμο σφουγγάρι μαυροπίνακα

Αν έχετε να καθαρίσετε τα τζάμια σας πολύ καιρό, το σφουγγάρι του σχολείου, που χρησιμοποιούμε για να σβήνουμε τις κιμωλίες είναι ιδανικό για να πάρει τα την περισσότερη βρωμιά. Αφού τελειώσετε, καθαρίστε κανονικά τα τζάμια.