GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης Την 22α Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00...


Με 9 θέματα ημερήσιας διάταξης συνεδριάζει σήμερα η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξάνθης

Την 22α Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

Έγκριση του από 16-5-2018 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά την υπηρεσία «ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

Έγκριση του από 08/05/2018 πρακτικό αποσφράγισης δικαιολογητικών μειοδότη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά τον διαγωνισμό: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

Έγκριση του από 17/05/2018 πρακτικό ανοίγματος οικονομικών προσφορών που αφορά την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ «ΕΡΥΜΑΝΘΟΣ»» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης, Πρόεδρος Επιτροπής).

Κατάρτιση όρων εκποίησης δημοτικής έκτασης αγροκτήματος Λαμπρινού Δήμου Ξάνθης (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη).

Εντολή στους δικηγόρους του Δήμου Ξάνθης για σύνταξη και κατάθεση αγωγών ενώπιον των αρμοδίων πολιτικών δικαστηρίων για λογαριασμό του Δήμου Ξάνθης κατά παντός υπευθύνου φυσικού προσώπου που ενδεχομένως με πράξεις ή παραλείψεις ζημίωσε οικονομικά τον Δήμο Ξάνθης (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για παράσταση και εκπροσώπηση ενώπιον του μονομελούς Εφετείου Θράκης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

Εξουσιοδότηση των δικηγόρων του Δήμου Ξάνθης για κατάθεση προτάσεων και προσθήκης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Ιωάννης Λάμπρου).

Εξουσιοδότηση του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.30/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).

Εξουσιοδότηση του δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ξανθόπουλου για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.31/2018 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγητής Θωμάς Ξανθόπουλος).