GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης

Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης. Στις 7 Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα κα...


Με 3 θέματα ημερήσιας διάταξης, συνεδριάζει τη Δευτέρα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξάνθης.

Στις 7 Μαΐου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξάνθης, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

Λήψη απόφασης παραχώρησης τμήματος της Πλατείας Δημοκρατίας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (εισηγήτρια Παρθένα Ασηξαρίδου).

Λήψη απόφασης για την αποδοχή πρότασης του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης για την υλοποίηση εικαστικών παρεμβάσεων σε σημεία της πόλης (εισηγήτρια Καλλιόπη Τζανόγλου).

Εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο – έγκριση της Έκθεσης Πεπραγμένων έτους 2016 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής (Εισηγήτρια Πρόεδρος της ΕΠΖ).