GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


5 έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσεις τις κουβέρτες – Και να γλιτώσεις χώρο

Οσο το κρύο του χειμώνα εξακολουθεί να κάνει έντονη την αίσθηση του, όλο και περισσότερα είναι εκείνα τα «απαραίτητα» που πρέπει να βγου...


Οσο το κρύο του χειμώνα εξακολουθεί να κάνει έντονη την αίσθηση του, όλο και περισσότερα είναι εκείνα τα «απαραίτητα» που πρέπει να βγουν από την αποθήκη, που θα σας χαρίσουν ζεστασιά.

Ο νους σας θα πάει πιθανότατα στα πλεκτά, τα φούτερ και τα πουλόβερ ή τις χνουδωτές ζακέτες, όμως οι βελούδινες κουβέρτες είναι το must της χειμερινής σεζόν, αφού «ντύνουν» το σπίτι και κάνουν την ατμόσφαιρα φιλόξενη και κόζι για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ενα από τα προβλήματα που δημιουργούνται όμως είναι η προσωρινή τους αποθήκευση και το συμμάζεμα τους, για να μείνει το σπίτι σε τάξη.

Επειδή είναι δύσκολο να τις μεταφέρετε καθημερινά από και προς την αποθήκη, δείτε μερικές επιλογές για την οργάνωση τους, τόσο πρακτικές όσο και σικ.

Μέσα ή πάνω σε μπαούλα

Τα μπαούλα και ιδιαίτερα αυτά που είναι αντίκες, όταν τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο, δημιουργούν ένα υπέροχο διακοσμητικό μιξ και μέσα τους μπορούν να αποθηκευτούν ένα σωρό από αντικείμενα. Ταιριάζουν ακόμα και δίπλα από ένα κρεβάτι, για να βάζετε επάνω τους διπλωμένες τις κουβέρτες ή και τα μαξιλάρια τους.

Μέσα σε διακοσμητικά καλάθια

Είτε από μπαμπού είτε από οποιοδήποτε άλλο υλικό, τα διακοσμητικά καλάθια που συνήθως χρησιμοποιούνται για τα ρούχα που πρέπει να μπουν στο πλυντήριο, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για την αποθήκευση της κουβέρτας σας αρκεί να είναι λεπτή. Προτιμήστε πολύχρωμα και βάλτε τα στο σαλόνι ή στο χολ για να δώσετε ένα μποέμιαν ύφος στο χώρο.

Μέσα σε κομψό καλάθι για τα άπλυτα

Στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από καλάθια για άπλυτα ρούχα, που το ντιζάιν τους τα καθιστά ιδανικά για περισσότερες χρήσεις, όπως την οργάνωση και αποθήκευση μιας κουβέρτας και την τοποθέτηση τους στο υπνοδωμάτιο ή το χολ ως διακοσμητικό στοιχείο.

Μέσα σε χάρτινες διακοσμητικές κούτες

Τα πολυκαταστήματα προσφέρουν δεκάδες επιλογές σε μεγέθη και χρώματα, που μπορείτε να τα συνδυάσετε και να δημιουργήσετε τα δικά σας σετ.

Μέσα σε κέδρινα ξύλινα κουτιά αποθήκευσης

Αισθητικά είναι πιο όμορφα από ότι τα διάφανα πλαστικά κουτιά, ενώ διατηρούν το άρωμα της φρεσκοπλυμένης κουβέρτας.