GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για ακόμη μια φορά η διασταύρωση καρμανιόλα στη 12 Αποστόλων έφερε στο προσκήνιο την επικινδυνότητα του δρόμου, που κατέχει το ρεκόρ των ατυχημάτων στην Ξάνθη

Ένα πολύ γνωστό σκηνικό για τους Ξανθιώτες επαναλήφθηκε το βράδυ της Μ. Τετάρτης, όπου οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού, εργαζόμενος ως ...


Ένα πολύ γνωστό σκηνικό για τους Ξανθιώτες επαναλήφθηκε το βράδυ της Μ. Τετάρτης, όπου οδηγός μηχανής μικρού κυβισμού, εργαζόμενος ως πακετάς, συγκρούστηκε με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο του έκοψε την προτεραιότητα παραβιάζοντας το ΣΤΟΠ της Βουλγαροκτόνου στη συμβολή της με τη 12 Αποστόλων.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μηχανής τραυματίσθηκε ευτυχώς ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Όπως επισημαίνουμε και στον τίτλο μας, η οδός 12 Αποστόλων κατέχει το ρεκόρ των ατυχημάτων, μιας και πολλές είναι οι φορές όπου οδηγοί που κινούνται σε οδούς που διασταυρώνονται με αυτή, παραβιάζουν τα ΣΤΟΠ ή προσπαθούν να τη διασχίσουν κάθετα με δυσκολία καθώς τα οχήματα που είναι παρκαρισμένα κατά μήκος της, εμποδίζουν σε αρκετά σημεία την ορατότητα.


Εκείνο που σίγουρα κάποια στιγμή θα γίνει, πριν έρθουν και πάλι τα ευφάνταστα σενάρια πεζοδρόμησής της, είναι να συνεργαστούν οι υπηρεσίες του Δήμου με την Τροχαία και να δώσουν μια λύση που σίγουρα δε θα δυσχεραίνει την κυκλοφορία του κέντρου της πόλης μας, μιας και σε αυτό το επίπεδο υπάρχει έντονο πρόβλημα που σίγουρα δε θα λυθεί με την ιδέα των πεζοδρομήσεων.