GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τη Μεγάλη Τρίτη η απόφαση του τουρκικού Δικαστηρίου για την ένσταση των Ελλήνων στρατιωτικών

Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ένσταση που υπέβαλαν οι δικηγόροι των δυο στρατιωτικών κατά τη...


Τη Μεγάλη Τρίτη αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου για την ένσταση που υπέβαλαν οι δικηγόροι των δυο στρατιωτικών κατά της αρνητικής απόφασης του ειρηνοδικείου στην αίτηση αποφυλάκισης που υπέβαλλαν την Τρίτη. Ωστόσο δεν υπάρχουν περιθώρια αισιοδοξίας για την έκβαση της ένστασης.

Όπως επισήμαιναν πηγές που παρακολουθούν από κοντά τις δικαστικές εξελίξεις, ουδέποτέ στα δικαστικά χρονικά της Τουρκίας, το άτυπο δευτεροβάθμιο δικαστήριο – στο οποίο εξετάζονται οι ενστάσεις – ακόμη και σε διαφορετικής φύσεως υποθέσεις, δεν έχει αναιρέσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν σε πρώτο βαθμό. Επιπρόσθετα υπενθύμιζαν το αρνητικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί στη γειτονική χώρα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την ερχόμενη Παρασκευή πάντως είναι στα σκαριά ένα νέο ραντεβού των συνηγόρων υπεράσπισης των δυο στρατιωτικών με τον Γενικό Εισαγγελέα. Σε αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξει μια επίσημη ενημέρωση για το κατηγορητήριο, καθώς ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή για τι ακριβώς κατηγορούνται οι Έλληνες στρατιωτικοί.