GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΛΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΜΟΝΙΚΑ Στον Νέστο κλείνουν ταβέρνα λόγω προστασίας του περιβάλλοντος

Φυσικά και η τριτοκοσμική ως φαίνεται Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει την πολιτισμένη και περιβαλλοντικά ευαίσθητη Ευρώπη η οποία έχε...


Φυσικά και η τριτοκοσμική ως φαίνεται Ελλάδα δεν μπορεί να ακολουθήσει την πολιτισμένη και περιβαλλοντικά ευαίσθητη Ευρώπη η οποία έχει την σοφία να συνκερνά όλες τις δραστηριότητες χωρίς η μία να ενοχλεί την άλλη.

Σε όποια πάρκα φυσικού κάλλους της Ευρώπης, πάρκα, δάση, ποτάμια, λίμνες και να βρεθεί κανείς θα δει και δραστηριότητες εστιατορίων, καφέ και δίπλα κέντρα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, μουσεία φυσικής ιστορίας και ότι άλλο μπορεί κανείς να επισκεφθεί σε τέτοιους χώρους.

Στην Ελλάδα φαίνεται πως τα έχουμε όλα παρεξηγήσει και έχουμε περάσει σε ένα επίπεδο το οποίο μόνο ιλαρότητα προκαλεί και θυμηδία η οποία φτάνει στα όρια της παράνοιας.

Σε μια τέτοια ως φαίνεται περίπτωση έπεσε και μια ταβέρνα η οποία λειτουργεί επί 70 συναπτά έτη στην όχθη του ποταμού Νέστου στην περιοχή της Χρυσούπολης και η οποία καλείται από την Πολιτεία να «πάρει πόδι» και να βάλει λουκέτο μια και η περιοχή είναι χαρακτηρισμένη ως αναδασωτέα!
Με ανάρτησή του στο Facebook οι ιδιοκτήτες κάνουν λόγο για δικαστικό αγώνα πολλών ετών με αντικείμενο το αν η περιοχή στην οποία λειτουργεί είναι αναδασωτέα ή όχι. Η τελεσίδικη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης, ήταν ότι η περιοχή θεωρείται αναδασωτέα, και κατά συνέπεια η ταβέρνα την καταπατάει και θα πρέπει να κλείσει!

Η απόφαση γνωστοποιήθηκε από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας μέσα από μια ανάρτησή τους στο Facebook όπως αναφέραμε, μέσα από την οποία απευθύνονται τόσο ευχαριστίες σε όσους υποστήριξαν τον αγώνα τους για τη λειτουργία της ταβέρνας όσο και κατηγορίες προς όσους -σύμφωνα με τους ίδιους- "πιστεύουν ότι 10-20 δέντρα θα φέρουν πιο πολύ κέρδος στο κράτος από το μαγαζί μας που πληρώνει όλες του τις υποχρεώσεις επί τόσα χρόνια σε αυτό το κράτος που πάει κατά διαόλου...".

Ελλάδα χώρα του κάρβουνου και της σφαλιάρας!
Γ.Κ.