GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίσκεψη στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγο Μενεξίδη Νικόλαο

Την Τετάρτη 28 Μαρτίου στα πλαίσια της διαρκούς και αγαστής συνεργασίας μας, σύσσωμο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικώ...


Την Τετάρτη 28 Μαρτίου στα πλαίσια της διαρκούς και αγαστής συνεργασίας μας, σύσσωμο, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, μετά την εκλογή του, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης Υποστράτηγο κ. Μενεξίδη Νικόλαο.

Κατά τη συνάντηση τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τους συναδέλφους αλλά και τις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Τα κυριότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Η άμεση ανάγκη μεταστέγασης της Δ.Α. Αλεξ/πολης σε νέο κτήριο καθώς το υπάρχον δεν πληρεί τις απαραίτητες προδιαγραφές. Το υπάρχον κτήριο λόγω παλαιότητας, χωροταξίας αλλά και της μικρής επιφάνειας του δεν είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των υπηρεσιών, μη τηρώντας τις συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας των συναδέλφων μας καθώς και την άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών που καθημερινά προσέρχονται σε αυτό.

Η σοβαρή έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Υπηρεσιών εντός της Δ.Α. Αλεξ/πολης και ειδικότερα των Τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης. Έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον απαρχαιωμένο στόλο οχημάτων με τα οποία καλούνται καθημερινά οι συνάδελφοί μας να εκτελέσουν Υπηρεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα.

Η ενίσχυση με προσωπικό όλων των Υπηρεσιών της Δ.Α Αλέξ/πολης και κυρίως του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κήπων, του Α.Τ. Αλεξανδρούπολης και του Α.Σ. Αερολιμένα Αλέξ/πολης.

Από πλευράς του ο κ. Γενικός αφού άκουσε τους προβληματισμούς και τις αντίστοιχες προτάσεις μας επί των ανωτέρω ζητημάτων δεσμεύτηκε ότι για τα θέματα τα οποία άπτονται της αρμοδιότητάς του θα προχωρήσει στην υλοποίηση τους. Στα δε υπόλοιπα θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών και επιδιώξεων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.