GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Την πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λάγος και τον Λιμενάρχη συγχαίρει σύσσωμη η ηγεσία του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Νομού Ξάνθης, για την άμεση παρέμβαση και αποκατάσταση της πλωτής εξέδρας στο Λάγος, που παρουσίασε πρόβλημα την Κυριακή

Την κυρία Ζουρνατζίδου Ντίνα, πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λάγος, θέλει να συγχαρεί μέσα από την εφημερίδα μας σύσσωμη η ηγεσία του Σ...


Την κυρία Ζουρνατζίδου Ντίνα, πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Λάγος, θέλει να συγχαρεί μέσα από την εφημερίδα μας σύσσωμη η ηγεσία του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Νομού Ξάνθης, για την άμεση παρέμβασή της, αν και απουσίαζε εκτός της Ξάνθης, στο θέμα που προέκυψε την Κυριακή με την πλωτή εξέδρα στο Πόρτο Λάγος.

Από τις ευχαριστίες βέβαια δε λείπει και ο Λιμενάρχης Λάγος, ο οποίος παρενέβη και αυτός από την πλευρά του για να βρεθεί λύση.

Για την ιστορία θα αναφέρουμε πως ερασιτέχνης ψαράς, διαπίστωσε κατά την παρουσία του στο Λιμάνι του Πόρτο Λάγος την Κυριακή πως, η μια πλωτή εξέδρα, είχε κόψει κρίκο από την αλυσίδα που τη συνέδεε και τη συγκρατούσε στον μόλο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με βύθιση, ενώ δεν αποκλειόταν και η πρόκληση ζημιών σε σκάφη – βάρκες που ήταν δεμένα επάνω της.

Σύμφωνα με τα όσα μας δήλωσαν, η επέμβαση ήταν άμεση, όπου στην αρχή διασφαλίστηκε με σχοινί η σταθεροποίηση της πλωτής εξέδρας, ενώ στη συνέχεια και μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αποκαταστάθηκε και η ζημιά στην αλυσίδα με αποτέλεσμα η εξέδρα να είναι και πάλι ασφαλής για όλους.