GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Μήπως πρέπει να μάθει η Αθήνα διπλωματία από την Άγκυρα;

Η φωτογραφία με τον Ερντογάν και τον ψευτομουφτή κάνει «περαντζάδα» στο διαδίκτυο και από ότι φαίνεται τα εδώ «τσανάκια» της Άγκυρας έχου...

Η φωτογραφία με τον Ερντογάν και τον ψευτομουφτή κάνει «περαντζάδα» στο διαδίκτυο και από ότι φαίνεται τα εδώ «τσανάκια» της Άγκυρας έχουν στήσει χορό και είναι έτοιμα να απλώσουν το κόκκινο χαλί για να περπατήσει ο Ρεζτέπ Ταγίπ Ερντογάν έχοντας φόντο την σημαία της ανεξάρτητης Θράκης.

Αυτό είναι ένα το κρατούμενο.

Το άλλο είναι ότι μόλις η αλεπού Ερντογάν είδε ότι η Αμερική ανοίγει την αγκαλιά της – τρόπος του λέγειν- αυτές οι αγκαλιές έχουν αγκάθια και αλίμονο στους Έλληνες πολιτικάντιδες που δεν γνωρίζουν που πάν τα 4 στην διπλωματία, στέλνουν τον Ελληνικό Λαό να κρυφτούν σε αγκαλιές με αγκάθια. Έτσι λοιπόν ο Τούρκος πρόεδρος θέλοντας να δείξει ότι μπορεί η Ελλάδα, όπως δείχνουν τα πράγματα, να βρίσκεται στην «ασφαλή» με το αζημίωτο πάντοτε αγκαλιά της Αμερικής, αλλά στην περιοχή άλλος κάνει κουμάντο. Δηλαδή ο ίδιος ο Ερντογάν.

Ο εντολοδόχος των γκρίζων λύκων και υποστηρικτής του isis, έρχεται στην Ελλάδα για να υπενθυμίσει ότι μπορεί κάθε στιγμή να προκαλέσει επεισόδιο στο Αιγαίο αν δεν γίνει «δίκαιη» μοιρασιά των πετρελαίων του Αιγαίου και η Αμερικάνοι βέβαια σφυρίζουν αδιάφορα και θα κινηθούν μόνο αν η Τουρκία απειλήσει πραγματικά τα συμφέροντα τους.

Και το δεύτερο και σημαντικό μήνυμα που θέλει να περάσει στην Αθήνα είναι ότι η Θράκη είναι «μοιρασμένη» και αυτό θα γίνει πλέον ορατό και στον κάθε καλόπιστο αν κρίνουμε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι οποίες μέχρι στιγμής λένε ότι δεν έχει κλείσει η επίσκεψη του στην Θράκη, εμείς πιστεύουμε ότι θα γίνει για να ενισχυθεί το αφήγημα της δύναμης της Άγκυρας στην περιοχή…

Στο χέρι της κυβέρνησης είναι να δώσει ένα καλό μάθημα στον Τούρκο σαλντιμπάγκο καθορίζοντας η ίδια το πρωτόκολλο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε παρά τις όποιες επεξηγήσεις έδωσαν τα εδώ στελέχη των ΑΝΕΛ σχετικά με την έλλειψη της Ελληνικής Σημαίας κατά την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στον σουλτάνο δεν αρκούν για να ενισχύσουν τον στοιχειώδη σεβασμό του συνομιλητή.

Σέβεσαι κάποιον που σε σέβεται.

Απλά δεν γνωρίζει ακόμη ο Ελληνικός Λαός τι ακριβώς σέβεται αυτή η κυβέρνηση και τι όχι.