GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κλοπές και διαρρήξεις σε Καβάλα και Διδυμότειχο

Σύλληψη 2 ημεδαπών για απόπειρα κλοπής στο Διδυμότειχο   Συνελήφθησαν την 31-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστ...


Σύλληψη 2 ημεδαπών για απόπειρα κλοπής στο Διδυμότειχο

 Συνελήφθησαν την 31-8-2017 τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 19 και 16 ετών, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία στην πόλη του Διδυμοτείχου, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.
Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων Καβάλα

Συνελήφθη την 29-8-2017 το βράδυ, σε χωριό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρηνίδων, 40χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε δύο (2) μαχαίρια συνολικού μήκους 27 και 17 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπής για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Καβάλα
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας για κλοπή, σε βάρος 47χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 5-9-2012 έως 11-05-2017, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της στην Καβάλα.

Σύλληψη τεσσάρων αλλοδαπών για κλοπές στην Καβάλα
Συνελήφθησαν την 30-8-2017, το απόγευμα στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τέσσερις (4) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τρείς υπήκοοι Αλγερίας, ηλικίας 17, 17 και 16 ετών και ένας 18χρονος υπήκοος Συρίας, κατηγορούμενοι για κλοπές. Ειδικότερα, το μεσημέρι της 30-8-2017, στην Καβάλα, οι τέσσερις δράστες μαζί με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό τους, ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, αρχικά εισήλθαν σε κατάστημα, όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, ένα (1) κινητό τηλέφωνο και μία τσάντα που περιείχε τρείς (3) ηλεκτρονικές συσκευές. Στη κατοχή των δραστών βρέθηκε η τσάντα και οι τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.