GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Στρατηγός που »έσπασε» τα μηχανάκια της AGB

»Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ από τηλεθεατές του κρατικού καναλιού, σχετικά με την εκπομπή ΕΠΩΝΥΜΩΣ και το οδοιπορικό...

»Φωτιά» έχει πάρει το τηλεφωνικό κέντρο της ΕΡΤ από τηλεθεατές του κρατικού καναλιού, σχετικά με την εκπομπή ΕΠΩΝΥΜΩΣ και το οδοιπορικό της στο Δ΄ Σώμα Στρατού.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε Δημοσιογραφικά, το πρώτο μέρος της εκπομπής – αφιέρωμα στο Δ’ ΣΣ, που προβλήθηκε την περασμένη Κυριακή, »χτύπησε» υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ενώ παράλληλα προκάλεσε θετικούς σχολιασμούς από τηλεθεατές που κατέκλυσαν το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού, ζητώντας την επανάληψη προβολής της εκπομπής. Ήδη υπάρχει η σκέψη, όπως μαθαίνουμε στο κανάλι, όπως προβληθεί εκ νέου το Α’ μέρος του οδοιπορικού.
Η μεγάλη αγάπη και εκτίμηση του κόσμου προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, που αποτυπώνεται και σε δημοσκοπήσεις, όταν τίθεται ερώτημα για τις ΕΔ, ήταν ένας από τους λόγους που η εκπομπή καθήλωσε τους τηλεθεατές. Ένας άλλος λόγος έχει σχέση με το Στρατηγό Διοικητή του Δ’ΣΣ, Γεώργιο Καμπά, ο οποίος εκτός από μορφή στο χώρο του στρατεύματος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και στην τοπική κοινωνία της Θράκης.

Άνθρωπος που δε μασάει τα λόγια του, εξωστρεφής, ειλικρινής και έντιμος ο Στρατηγός Καμπάς, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων των υφισταμένων του, οι οποίοι δεν κρύβουν τη συμπάθεια προς το πρόσωπό του.
Ο Στρατηγός της »Πρώτης Γραμμής», όπως στο kranosgr τον είχαμε δικαίως αποκαλέσει κατά την ανάληψη των καθηκόντων του (ΕΔΩ), είναι επίσης ο πρώτος εν ενεργεία Στρατηγός που με τη θετική του παρουσία στην εκπομπή ΕΠΩΝΥΜΩΣ, έχει »σπάσει» και τα μηχανάκια μετρήσεων της AGB!