GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


12 τρόφιμα που πρέπει να έχεις πάντα στην κουζίνα σου

Η υγιεινή διατροφή είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση… Αρκεί, να έχουμε πάντα στη διάθεσή μας μερικές απλές και υγιεινές πρώτες ύλες τις οποίε...

Η υγιεινή διατροφή είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση… Αρκεί, να έχουμε πάντα στη διάθεσή μας μερικές απλές και υγιεινές πρώτες ύλες τις οποίες μπορούμε εύκολα να συνδυάσουμε μεταξύ τους και με ό,τι άλλο υπάρχει στο ψυγείο μας για να ετοιμάσουμε ένα απλό αλλά θρεπτικό γεύμα.

Αυτά είναι τα τρόφιμα που πρέπει πάντα να έχεις πάντα στην κουζίνα σου.

Διατηρούνται για πολλές εβδομάδες ή και μήνες στα ντουλάπια σου και σου επιτρέπουν να τα χρησιμοποιήσεις με ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους ώστε να έχεις μέσα σε πολύ λίγο χρόνο ένα νόστιμο πιάτο που θα λατρέψει όλη η οικογένεια!
ΟΣΠΡΙΑ
Τα όσπρια θα πρέπει να βρίσκονται σε ποικιλία και αφθονία στα ντουλάπια σου. Ξηρά ή σε κονσέρβα, τα όσπρια είναι μια οικονομική εναλλακτική της ζωικής πρωτεΐνης. Είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή φυτικών ινών. Σερβίρισέ τα ως συνοδευτικό ή πρόσθεσέ τα σε σούπες, ομελέτες, τάκος, μαγειρευτά ή σαλάτες. Θυμήσου να ξεπλένεις προσεκτικά τα όσπρια από κονσέρβα αφού με αυτό τον τρόπο μπορείς να μειώσεις έως και 40% την περιεκτικότητά τους σε νάτριο.
Πηγή:Shape.gr