GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Όχι στην επικύρωση της βαθμολογίας από τον Παναθηναϊκό!

Τα 'πάνω - κάτω' στην επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ αναμένεται να φέρει ο Παναθηναϊκός, που θα καταθέσει ένσταση, λόγω τη...

Τα 'πάνω - κάτω' στην επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ αναμένεται να φέρει ο Παναθηναϊκός, που θα καταθέσει ένσταση, λόγω της βαριάς τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Το μίνι πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την προσεχή Τετάρτη 31/5 και από την τελική κατάταξη που θα προκύψει, η Super League πρέπει αρχικά να επικυρώσει τη βαθμολογία και στη συνέχεια να τη στείλει στην UEFA μέσω της ΕΠΟ, ώστε να η ευρωπαϊκή ομοσπονδία να ενημερωθεί για τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στις διοργανώσεις της την προσεχή σεζόν.

Η ΕΠΟ πρέπει να στείλει τα ονόματα των ομάδων ως τη Δευτέρα 5/6, κάτι που όμως μοιάζει εξαιρετικά αμφίβολο γιατί, ως τότε κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει εκδοθεί ή συζητηθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία θα προσφύγει το 'τριφύλλι'.

Μάλιστα, επειδή οι 'πράσινοι' έχουν υποβάλει και ένσταση για αντικανονική διακοπή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, η Super League είναι αναγκασμένη να τη συζητήσει με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ και να περιμένει την έκδοση της απόφασης.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός δεν αποκλείεται να προσφύγει και τοΔιαιτητικό Δικαστήριο προκειμένου να δικαιωθεί, κίνηση που έχει το δικαίωμα να κάνει, εφόσον η ποινή αποκλεισμού έδρας που του έχει επιβληθεί είναι άνω της μίας αγωνιστικής και η αφαίρεση βαθμών άνω των τριών.

sentragoal.gr