GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές 71-73

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως η Αναντολού Εφές με βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία έφ...

Ο Ολυμπιακός έδειχνε να ελέγχει το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του, όμως η Αναντολού Εφές με βρίσκοντας λύσεις στα κρίσιμα σημεία έφερε... τούμπα το παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 73-71, κάνοντας break στο ΣΕΦ.

Στο 1-1 η σειρά, η οποία πλέον μεταφέρεται στην Πόλη για δύο μεγάλα παιχνίδια. Δεν αρκούσε η μεγάλη εμφάνιση των Σπανούλη και Πρίντεζη για τους Πειραιώτες, οι οποίοι στα τελευταία δευτερόλεπτα μέτρησαν δύο χαμένα τρίποντα (Παπανικολάου, Γκριν) και δύο χαμένες βολές (Πρίντεζης).

Και τώρα... τρέχει ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Αναντολού Εφές, με την τουρκική ομάδα να... διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα σε σχέση με την πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων, προ δύο ημερών και να κάνει το πολυπόθητο break, το οποίο βάζει σε μπελάδες την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου εν όψει συνέχειας.

Ήρωας του συγκροτήματος του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ήταν ο Άλεξ Κερκ, ο οποίος με καλάθι του στα 48″ χάρισε την νίκη στην ομάδα του, αφού ο Έρικ Γκριν αστόχησε στην εκπνοή, στο τρίποντο που θα έδινε την νίκη στους Πειραιώτες.

Μέχρι να φτάσουμε σε εκείνο το σημείο, το πρώτο ημίχρονο ανήκε για τους νικητές στον πρώην «ερυθρόλευκο» Μπράιαντ Ντάνστον (16 π., 4 ρ., 5 ασ.), με τον Τάιλερ Χάνεϊκατ (15 π., 9 ρ.) να παίρνει τη «σκυτάλη» στην επανάληψη και τους δύο Αμερικανούς να δείχνουν το δρόμο στους συμπαίκτες τους.

Η εξαιρετική εμφάνιση, τόσο του Βασίλη Σπανούλη (20 π., 6/10 τρ., 6 ασ., 5 λ.) όσο και του Γιώργου Πρίντεζη (20 π., 7/13 σουτ, 6 ρ.) δεν αρκούσαν για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που είδαν μερικούς εκ των πρωταγωνιστών του πρώτου ματς, όπως τον Βαγγέλη Μάντζαρη και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, να μην φτάνουν στα ίδια στάνταρ απόδοσης, αν και ο Σέρβος δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού στο γόνατο στο δεύτερο ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 44-37, 54-51, 71-73.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σφαιρόπουλος): Γκριν 10 (2), Μπιρτς 3, Γιανγκ 4, Παπαπέτρου 3 (1), Σπανούλης 20 (6), Ουότερς, Αγραβάνης 2, Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 20 (1), Παπανικολάου 7 (1), Μάντζαρης.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Περάσοβιτς): Τόμας 2, Χάνεϊκατ 15 (2), Μπαλμπάι 4, Μπράουν 6, Οσμάν 3 (1), Γκρέιντζερ 9 (1), Ερτέλ 5 (1), Πολ 7 (1), Ντάνστον 16, Κερκ 6

sentragoal.gr