GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα ζώδια: Οι προβλέψεις για τo Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017

Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017: Κριός Μπορεί να λάβετε κάποιες μπερδεμένες πληροφορίες σήμερα. Να θυμάστ...


Οι προβλέψεις για τα ζώδια το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017:

Κριός

Μπορεί να λάβετε κάποιες μπερδεμένες πληροφορίες σήμερα. Να θυμάστε ότι απαιτούνται 2 για μια συζήτηση. Αν θέλετε να υπάρχει ηρεμία και αρμονία τότε τα λόγια σας πρέπει να το υποδεικνύουν.

Ταύρος

Να είστε προσεκτικοί με το τι λέτε. Ίσως τελικά εκμεταλλευθείτε τις επιλογές των άλλων αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει να αφήσετε στους άλλους το περιθώριο της επιλογής και την ελευθερία να αποφασίζουν.

Δίδυμοι

Οι απαντήσεις μπορεί να μην είναι ξεκάθαρες σήμερα. Ίσως να μην είναι απόλυτα οργανωμένα τα πάντα. Θα πρέπει να μιλήσετε με φίλους και να πάτε μια βόλτα. Θα αισθάνεστε πολύ καλύτερα μετά. Οι απαντήσεις είναι παντού γύρω σας.

Καρκίνος

To μυαλό σας θα είναι καθαρό σήμερα και τα πνευματώδη σχόλια σας θα εκτιμηθούν. Το χαμόγελό σας θα βοηθά όσους συναντάτε. Μην φοβάστε να αφήσετε τα συναισθήματά σας να φανούν στους άλλους.

Λέων

Εμπιστευθείτε τους γύρω σας. Θα δείτε ότι όλα προχωρούν πιο ομαλά αν τα προσεγγίζετε με θετική ή ουδέτερη διάθεση. Ακούστε τα άτομα για τα οποία νοιάζεστε. Θα σας προσφέρουν πολύ σημαντικές πληροφορίες.

Παρθένος

Ίσως σκεφθείτε να κάνετε ένα ταξίδι σήμερα. Ίσως θέλετε να πάτε στην άλλη πλευρά της πόλης. Ότι και να είναι, θέλετε κάτι διαφορετικό. Είναι καιρός για εξερευνήσεις.

Ζυγός

Το μυαλό σας θα δεχθεί ερεθίσματα σήμερα. Να είστε ανοιχτοί σε νέες πληροφορίες. Αν είστε κουρασμένοι, κοιμηθείτε. Καλύτερα να λειτουργείτε έντονα για λιγότερη ώρα παρά πολύ ώρα με μέτρια ταχύτητα.

Σκορπιός

Η επικοινωνία είναι καλή σήμερα. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να έρθετε σε επαφή με άλλους. Είναι σημαντικό να κάνετε επαφές με τους άλλους τώρα. Θα πρέπει να ακολουθείτε το ένστικτό σας.

Τοξότης

Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας ή της επιτυχίας να σας κρατήσει πίσω. Αν και έχετε την τάση να είστε στο παρασκήνιο και να ακολουθείτε την εύκολη διαδρομή αλλά αυτό θα σας απομακρύνει από τον στόχο σας τελικά.

Αιγόκερως

Οι σκέψεις σας θα είναι πολύ έντονες σήμερα. Θα δείτε ότι αυτές οι πληροφορίες σας μεταμορφώνουν. Το κλειδί είναι να μάθετε από τους άλλους και να ακούτε και την αντίθετη γνώμη. Μην απορρίπτετε το αντίθετο από εσάς.

Υδροχόος

Θα μάθετε πολλές πληροφορίες σήμερα που ίσως να μην είναι αξιόπιστες. Θα σας είναι δύσκολο να αντιληφθείτε τα πάντα ξεκάθαρα. Θα μάθετε πράγματα που δεν το περιμένατε.

Ιχθύες

Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σας εκμεταλλεύονται σήμερα. Είναι πιθανό κάποιος να σας προτρέπει να λειτουργήσετε με συγκεκριμένο τρόπο. Μην πέσετε στην παγίδα αυτή. Να ορίζετε τον εαυτό σας.