GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Φλας και ο Μπακ

Σειρά: ΕΦΗΒΙΚΟ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ Ο ΦΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΔΕΚΗ Φλας και ο Μπακ της Κατερίνας Βασδέκη, δεν είναι το παραμύθι τω...



Σειρά: ΕΦΗΒΙΚΟ/ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο ΦΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΔΕΚΗ



Φλας και ο Μπακ της Κατερίνας Βασδέκη, δεν είναι το παραμύθι των παραμυθιών. Είναι μια ιστορία για τα παραμύθια που χάθηκαν γιατί τα ξεχάσαμε, γιατί δεν τα λέμε πια.

Γιατί, πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς τα παραμύθια; Πώς θα κοιμόνταν τα παιδιά; Πώς θα παρηγορούνταν οι άνθρωποι; Πώς θα συνέχιζαν να ελπίζουν, αν η Χιονάτη δεν έβρισκε τους επτά νάνους; Αν δεν ξυπνούσε την Ωραία Κοιμωμένη το καλό βασιλόπουλο; Αν ο κυνηγός δεν έσωζε την Κοκκινοσκουφίτσα και τη γιαγιά της από τον κακό λύκο; Αν το παλικάρι δεν σκότωνε τον δράκο;

Ένας κόσμος χωρίς παραμύθια, είναι ένας κόσμος χωρίς χρώματα, φαντασία, δίχως αγάπη.

Η Κατερίνα Βασδέκη με αυτή την ιστορία, μας δείχνει ότι το σήμερα, ο Φλας και ο Μπακ, έχει την υποχρέωση να σώσει το χθες, και το κάνει με φαντασία, μαεστρία, χιούμορ, συγκίνηση και αγάπη. Και το καταφέρνει με τα υπέροχα σχέδια και χρώματα του Μελά Καραγιάννη. Έτσι μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε το τώρα και να ονειρευόμαστε το αύριο.



ΤΙΜΗ:6,36 Ε *ΣΕΛΙΔΕΣ: 32 *ISBN: 978-960-558-198-5

Δείτε σχετικά: http://www.dodonipublications.gr/product/5443/o-flas-kai-o-mpak.html



{Μια ιστορία θα σας πω,

για έναν Παραμυθά

που του κάναν μαγικά

κι έτσι δεν θυμάται ολόκληρα τα παραμύθια πια!

Όλα στο μυαλό του τα ανακατεύει και τα πρόσωπα μπερδεύει.

Τους δράκους κάνει ξωτικά και τις νεράιδες παγωτά.

Κι όλα αυτά γιατί ο Βασιλιάς τούς θέλει όλους μόνο για δουλειά,

χωρίς απόλαυση καμιά!

Θέλει η φαντασία να χαθεί κι οι άνθρωποι να γίνουν υποτακτικοί.

Πρέπει λοιπόν μια λύση να βρεθεί…

Εγώ δεν μπορώ να σας την πω, αν και την ξέρω από καιρό.

Ανοίξτε όμως το βιβλίο αυτό για να φανερωθεί

και το μυστήριο να λυθεί.}

[από το οπισθόφυλλο του βιβλίου]



Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ



Η Κατερίνα Βασδέκη ζει και εργάζεται στη Λάρισα σε σχολεία Α/θμιας Εκπαίδευσης ως θεατρολόγος. Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο Ο Τάκης Τεταρτάκης και οι φίλοι του από τις εκδόσεις Fagottobooks. Τελείωσε το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης, λαμβάνοντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στο «Παιδαγωγικό Παιχνίδι και Παιδαγωγικό Υλικό στην Πρώτη Σχολική Ηλικία». Κατέχει Δίπλωμα πιάνου και Πτυχίο Αρμονίας. Παρακολούθησε Πρόγραμμα Εξειδίκευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τίτλο “Εκπαιδευτικές και Θεραπευτικές Προσεγγίσεις της Μουσικής στη Γενική και Ειδική Παιδαγωγική”, και έχει Κρατική Πιστοποίηση ανάγνωσης και γραφής Braille.