GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κουλούρια στα Πηγάδια... ο τυφλός με τον αόμματο!

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: Ξάνθη - ΑΕΚ 0 - 0    Όπως και στις περισσότερες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, έτσι και φέτος διατηρήθηκε η παράδοση...

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ: Ξάνθη - ΑΕΚ 0 - 0

   Όπως και στις περισσότερες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες, έτσι και φέτος διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει λευκή ισοπαλία στο γήπεδο των Πηγαδίων μεταξύ Ξάνθης και ΑΕΚ.
   Το παιχνίδι βαρετό και αδιάφορο, με το μόνο σημαντικό σημείο του αγώνα να είναι οι δυο αποβολές στο ματς και μάλιστα η πρώτη μόλις στο έβδομο λεπτό. Ούτε η Ξάνθη που βρέθηκε πρώτη να παίζει με παίκτη παραπάνω, ούτε η ΑΕΚ, θέλησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πάρουν το ρίσκο.

   Οι δύο ομάδες φύλαξαν πρώτα τα νώτα τους και η λευκή ισοπαλία ήταν το αναμενόμενο αποτέλεσμα.Μοναδικοί χαμένοι οι θεατές που παραβρέθηκαν στο γήπεδο και δεν μπόρεσαν να "ζεστάνουν" την ατμόσφαιρα στο Xanthi FC Arena.

   Έτσι, προς το παρόν, η τοπική ομάδα διατηρεί την 2η θέση στην βαθμολογία αναμένωντας τα αποτελέσματα των αυριανών αγώνων.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Λουσέρο, Βασιλακάκης (78’ Ράνος), Γουάλας, Λάζιτς (90’ Φλίσκας), Λισγάρας, Καμαρά
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Ντίντακ, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Αϊντάρεβιτς, Σιμόες, Ροντρίγκες (11’ Μπακάκης), Χριστοδουλόπουλος (73’ Μπακασέτας), Πέκχαρτ, Μάνταλος (84’ Γαλανόπουλος).
Γκολ: -
Κάρτες: 7’ κόκκινη Γκάλο, 27’ Μπαξεβανίδης, 51’ Σιμόες, 54’ Τριάδης, 58’ κόκκινη Τριάδης, 68’ Βράνιες, 71’ Μάνταλος, 87’ Πέκχαρτ, 90’ Γαλανόπουλος.